Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmoittautuminen Taiteiden yön ohjelmaan on käynnistynyt

Jaa
Taiteiden yö järjestetään tänä vuonna 10.8.2023 Vaasassa. Tapahtumaa vietetään jälleen karnevaalien hengessä ja sen toivotaan näkyvän niin ohjelmassa kuin osallistujien kesken. Ilmoittautuminen ohjelmaan kestää 31.5. saakka.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Tänä vuonna viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2023.

Ilmoittautumislomake verkossa avautuu 15.2. Vaasan kaupungin sivuilla.  Verkkosivulla on omat lomakkeensa karnevaalikulkueeseen osallistuville ryhmille, paikallisille bändeille sekä kaikille muille Taiteiden yön esityksille.

Mukaan ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä sekä taiteen tekijöiltä, että yhdistyksiltä ja seuroilta. Myös tänä vuonna Taiteiden yötä vietetään karnevaalien hengessä ja elokuisessa juhlassa toteutetaan jälleen karnevaalikulkue, joka sai viime kesänä hienon vastaanoton niin osallistuneiden ryhmien kuin yleisön joukossa.

Tule mukaan karnevaalikulkueeseen ja aloita valmistelut jo nyt!

Suosittuun karnevaalikulkueeseen voivat ilmoittautua erilaiset vaasalaiset ryhmät, yhdistykset ja kokoonpanot. Kukin kulkueeseen osallistuva ryhmä rakentaa teemaan sopivan kokoonpanon tai kulkuevaunun, jonka kanssa he esittäytyvät karnevaaliyleisölle. Lopuksi yleisö saa äänestää suosikkiaan.

–Viime vuonna kulkueessa oli 13 värikkäästi pukeutunutta ryhmää, jotka soittivat omaa musiikkiaan ja tanssivat kulkueen edetessä. Karkelot jatkuvat tänäkin vuonna ja toivomme mukaan vielä enemmän ryhmiä, seuroja ja yhteisöjä, jotka läsnäolollaan juhlistavat Vaasan yhteisöllisyyttä ja moninaisuutta, kertoo kulttuurituottaja Andrea Frondelius-Kovács Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Kulttuurituottaja vinkkaa, että mukaan kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin ja aloittaa oman esityksensä tai jopa oman karnevaaliajoneuvonsa suunnittelu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurituottaja Andrea Frondelius-Kovacs Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, 040 556 9973, andrea.frondelius-kovacs@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme