Hämeen ELY-keskus

Ilolan sillan korjaustyö Forssan Koijärvellä aiheuttaa muutoksia Koijärventien liikennejärjestelyihin

Jaa

Ilolan sillan korjaustyöt aiheuttavat muutoksia Koijärventien liikennejärjestelyihin. Siltaa korjataan kahdessa vaiheessa. Korjaustöiden ensimmäinen vaihe alkaa marraskuun alussa ja valmistuu joulukuun aikana.

Kartta Ilolan sillan työmaan sijainnista.
Kartta Ilolan sillan työmaan sijainnista.

Korjauksen ensimmäisessä vaiheessa sillan kaiteet ja reunapalkit uusitaan. Korjaustyön aikana nopeusrajoitusta alennetaan ja liikenteen käytössä on yksi ajokaista.

Korjauksen toisessa vaiheessa sillan vesieristeet ja päällysteet uusitaan. Korjauksen toinen vaihe toteutetaan vuoden 2021 keväällä/kesällä ja sen arvioidaan kestävän noin kuukauden.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Siltainsinöörit TH Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Linkki siltapaikalle: Ilolan silta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Työmaapäällikkö Sami Katajamäki, Destia Oy, puh. 040 1616 613
Valvontakonsultti Henry Niemi, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9960
Projektipäällikkö Timo Repo, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 0295 021 338

Kuvat

Kartta Ilolan sillan työmaan sijainnista.
Kartta Ilolan sillan työmaan sijainnista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Lokakuussa 21 241 työtöntä työnhakijaa, joista 3 371 lomautettuja24.11.2020 08:18:14 EETTiedote

Kanta- ja Päijät-Hämeen kunnissa oli lokakuun lopussa 21 241 työtöntä työnhakijaa, joista 3 371 kokoaikaisesti lomautettuja. Työttömien määrä lisääntyi vuodentakaisesta 5 096:lla eli 32 prosenttia. Kasvusta 2 634 henkilöä oli lomautettujen ja 2 462 muiden työttömien määrän kasvua. Syyskuuhun verrattuna työttömien kokonaismäärä väheni 28:lla. Lasku johtuu muiden työttömien (-109) määrän vähenemisestä, sillä lomautettuja oli 81 enemmän kuin syyskuun lopussa. Lokakuusta 2019 työttömien määrä lisääntyi eniten ammatteihin luokittelemattomien (1030), palvelu- ja myyntityöntekijöiden (927) sekä rakennus-, korjaus- ja valmistustyöntekijöiden (883) ryhmissä. Miesten työttömyys (34 %) lisääntyi enemmän kuin naisilla (28 %). Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen työllisyyskatsauksesta.

Pohjavesialueen geologista rakennetta selvitetään Orimattilan Ämmäntöyräällä3.11.2020 10:58:25 EETTiedote

Hankkeen maastotyöt alkavat marraskuun alussa ja koko rakenneselvitystyö valmistuu toukokuun 2021 loppuun mennessä. Pohjavesialueiden tutkimisella saatava lisätieto palvelee maankäytön suunnittelua, pohjavesien suojelua, vedenhankinnan turvaamista sekä pohjavesien seurantaa. Uuden tiedon avulla voidaan ohjata kaavoitusta ja rakentamista alueille, joilla riskit pohjavedelle ovat pienemmät. Tiedot palvelevat myös onnettomuustilanteissa tarvittavien toimenpiteiden ennakoimista ja suorittamista.

Vedenkorkeudet ovat Hämeessä ajankohdan keskitason tuntumassa27.10.2020 10:20:51 EETTiedote

Pintavedet ovat lähellä ajankohdan keskitasoa tai jonkin verran ajankohdan keskitasoa alempana. Myös jokien virtaamat ovat pääsääntöisesti lähellä ajankohdan keskiarvoja. Suurten luonnontilaisten järvien vedenkorkeudet ovat nousseet hieman, mutta pysyvät silti selvästi tavallista alempana. Pohjavedenpinnat ovat laskeneet keväästä lähtien, mutta ovat vielä paikoin keskimääräisen tason tuntumassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme