Tampereen Särkänniemi Oy

Ilon kesä alkaa Särkänniemestä vappuaattona 30.4. – luvassa myös uutuuksia!

Jaa
Tiedote 26.4.2022. Särkänniemi avataan aikataulun mukaisesti 30.4.2022. Lumesta ei ole huvipuistossa enää tietoakaan, ja lähes kaikki laitteet avataan vapuksi. Särkänniemi on avoinna vappuviikonlopun jälkeen päivittäin 7.5. alkaen.
Särkänniemi
Särkänniemi

Särkänniemi on ilon koti, jonka kesän 2022 teema on ”astu iloon”. Ilon kesä on täynnä tapahtumia, musiikkia, yhdessäoloa ja iloista huvipuistotunnelmaa – herkuttelua unohtamatta.

”Olemme todella iloisia, että pääsemme avaamaan jo vappuna ensimmäistä kertaa sitten kevään 2019. Paljon kiitosta saaneet pidennetyt aukioloaikamme laajenevat tälle kesälle, ja juhannuksesta heinäkuun loppuun olemme auki klo 10-21”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

”Korona-ajasta opitun mukaisesti puiston päiväkohtaista asiakasmäärää rajataan asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Loppuunmyytyjä päiviä voi siis tulla. Myös mitä aiemmin ostat, sitä enemmän säästät -hinnoittelu jatkuu”, Seppälä kertoo.

Vesielämyksiä, virtuaalitodellisuutta ja uutuusherkkuja

Särkänniemen kahden vesilaitteen, Tukkijoen ja Koskiseikkailun, rinnalle avataan kesäkuussa 2022 Keidas-vesielämysalue. Keidas sijaitsee Ravintola Riemun takana entisen Taikarannan kohdalla Näsijärven rannalla. Keidas on hauska leikkipaikka, jossa on monenlaisia maan alta suihkuavia vesielementtejä.

”Uusi vesielämysalue tarjoaa Särkänniemen kävijöille hauskan leikkipaikan, jossa voi piipahtaa laitteissa pyörimisen lomassa tai jonne voi tulla ihan varta vasten viilentymään kuumana kesäpäivänä. Myös vanhemmat voivat istahtaa Keitaan reunustalle Näsijärven upeisiin maisemiin hengähtämään huvipuistopäivän keskellä”, kertoo Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo.

Näsinneulan aulaan avataan toukokuussa 2022 VR-peliautomaatit, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia virtuaalitodellisuuspelejä. VR-peliautomaattien parissa voi vaikkapa viilentyä kuumana kesäpäivänä sukeltaen hetkeksi virtuaalitodellisuuteen.

Näsinneulan toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola saa uuden ilmeen kesäkuussa 2022, kun paikalle avataan Ravintola Ilo. Ravintola Ilo on perheravintola, johon pääsee pöytävarauksella jonottamatta sisään. Ravintolassa on lisäksi pöytiin tarjoilu.

Myös huvipuiston puolelta löytyy uutuusherkkuja. Tänä kesänä Särkänniemessä herkutellaan kuplateellä, kuplasoftiksella ja churroilla. Lisäksi Näsijärven upeissa maisemissa sijaitsevan Rantaterassin uudistettu ruokalista tarjoilee herkullisen rapeita Fried Chicken -annoksia. Myös asiakkaiden toivoma Food Park Särkäntori tekee kesäkuussa paluun Estraadin edustalle. Mukana on viime vuodelta tuttuja ravintoloita, mutta myös jotakin uutta on luvassa. Herkuttelun lomassa voi alueella nauttia Sorin Sirkuksen sirkustaiteesta päivittäin 27.6.-31.7.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Miikka Seppälä, toimitusjohtaja
0207 130 201, miikka.seppala@sarkanniemi.fi


Ville Aarresuo, kehitysjohtaja
0207 130 306, ville.aarresuo@sarkanniemi.fi


Heikki Ihanamäki, myynti- ja markkinointipäällikkö
0207 130 221, heikki.ihanamaki@sarkanniemi.fi

Kuvat

Särkänniemi
Särkänniemi
Lataa
Särkänniemi
Särkänniemi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 TAMPERE

020 7130 200https://sarkanniemi.fi/fi/

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme