Vaasan kaupunki - Vasa stad

Impivaaran koululaisille uusi bussireitti

Jaa

Maanantaina 12.8. alkaa liikennöidä erikoisvuoro E5 Impivaarasta Vöyrinkaupungin kautta keskustaan. Kyseessä on neljän kuukauden pituinen kokeilujakso, jolla pyritään helpottamaan alueen koululaisten liikkumista bussilla.

Linja E5 liikennöi vain koulupäivien aamuina, ja lähtö on Mustasaarentien pysäkiltä keskustaan päin.

Lähtö on klo 7.25 Mustasaarentieltä, ja linja-auto kulkee reittiä Mustasaarentie – Otsontie – Kokkolantie – Meijerinkatu – Kalastajankatu – Vöyrinkatu – Maasilta – Vaasanpuistikko – Raastuvankatu (Rewell Center).

Kaikki aikataulut ja reitit

Yhteyshenkilöt

joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, puh. 040 578 8499, anastassia.backlund@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme