InCar Oy

InCar-autokorjaamokeskukselle uusi korjaamo Mikkeliin

Jaa

InCar-autokorjaamokeskus parantaa palveluidensa saatavuutta Etelä-Savossa avaamalla korjaamon Mikkeliin.

Karikon Autohuolto Oy ja InCar Oy ovat solmineet liiketoimintasopimuksen vauriokorjaus-, automaalaus- ja lasipalvelutoimintojen siirtymisestä osaksi InCaria. Karikon Autohuolto Oy:n henkilöstö kyseisten liiketoimintojen osalta siirtyy kokonaisuudessaan InCarin palvelukseen.

Karikontiellä sijaitsevassa kiinteistössä aloitetaan toukokuun aikana remontti, ja rakennuksen ilme muutetaan InCar-brändin mukaiseksi.

"Olemme etsineet toimitiloja Mikkelistä pidemmän aikaa ja olemmekin todella tyytyväisiä kun voimme nyt tuoda InCarin vauriokorjaus- ja automaalausosaamisen sekä paikallisille autoilijoille että vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaillemme. Samassa kiinteistössä avataan myös Mekonomen-korjaamo, joten asiakkaat saavat samasta osoitteesta myös huoltopalvelut", kertoo InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

Yhteyshenkilöt

InCar, Operatiivinen johtaja Tommi Vatén
p.0400707501

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

InCar Oy
InCar Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

http://www.incar.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta InCar Oy

Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux-verkosto yhdistyvät6.4.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux-vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar-ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Incar mukana Euroopan laajuisessa ajoneuvodiagnostiikan kehityksessä16.2.2021 13:36:39 EET | Tiedote

Ajoneuvojen diagnostiikassa muutoksen tuulet Vaihdettaessa puskuria, ajovaloa tai muuta komponenttia joudutaan tietoa usein tallentamaan auton tietokoneelle. Näitä ohjelmointeja ovat myös muun muassa ajoneston, turvalaitteiden sekä komponenttisuojauksen piirissä olevat ohjainlaitteet. Koodauksen lisäksi autojen tietoihin tallentuu erilaista dataa, joka liittyy vahinkotapahtumaan. Myös näiden lukeminen oleellinen osa korjaamoiden toimintaa vakuutusyhtiöyhteistyössä. Uusi konsepti – Autojen etäkoodaus InCar on ollut vuoden verran pilotoimassa merkkitestereillä tehtyjä ohjelmointeja uudella toimintamallilla ja saavuttanut tällä lähes 100 % omavaraisuuden ajoneuvon saattamiseksi kuntoon valmistajan ohjeiden mukaisesti. Konsepti, jolla ohjelmointeja tehdään, poikkeaa täysin perinteisestä merkkiliikkeiden toimintamallista ja InCar on ainoana yrityksenä Suomessa päässyt mukaan tutustumaan tulevaisuuden malliin. Ajoneuvoihin kytkettävillä etälukulaitteilla voidaan suorittaa koodaukset keskitet