InCar Oy

InCar laajenee Raumalle

Jaa

Vauriokorjaamoketju InCar Oy on ostanut perinteisen raumalaisen yrityksen, Narvi-Auto Oy:n vauriokorjaus-, maalaus-, ja tuulilasi liiketoiminnot.

Narvi-Auton Eetu Narvila jatkaa InCarilla Länsi-Suomen alueen korjaamopäällikkönä. ”On hieno fiilis päästä astumaan uudenlaisiin saappaisiin. InCar tarjoaa koko henkilökunnallemme hyvät mahdollisuudet kehittää jatkossa omaa osaamistaan”, kuvailee Narvila.

InCar Rauma tulee kasvattamaan InCarin verkostoa länsirannikolla. InCarilla on toimipisteitä Turussa ja Porissa. Lisäksi rannikkokaupungeista InCar löytyy Vaasasta ja Kokkolasta.

”Rauma on meille tärkeä strateginen markkina-alue. Haluamme olla helposti saatavilla kaikille Suomen autoilijoille. Narvi-Auto on meille juuri oikea kivijalka Raumalle rantautumiseen”, taustoittaa InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar viettää juhlavuotta 30-vuotisen toimintataipaleen kunniaksi. Juhlavuoden kruunasi viime vuoden lopulla myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä. ”Tuntui turvalliselta ratkaisulta uskoa liiketoiminta kotimaisen, kehittyvän yrityksen käsiin”, päättää Narvila.

Yhteyshenkilöt

Tommi Vatén
operatiivinen johtaja
InCar Oy, p. 0400 707501

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

InCar Oy
InCar Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

http://www.incar.fi

InCarilla on yli 40 toimipistettä 25:llä paikkakunnalla, yli 60 lasipalvelupistettä sekä 12 korjaamon partner-verkosto. InCarilla työskentelee yli 370 henkilöä. InCar on osa Suvia Group konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta InCar Oy

Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux-verkosto yhdistyvät6.4.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux-vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar-ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Incar mukana Euroopan laajuisessa ajoneuvodiagnostiikan kehityksessä16.2.2021 13:36:39 EET | Tiedote

Ajoneuvojen diagnostiikassa muutoksen tuulet Vaihdettaessa puskuria, ajovaloa tai muuta komponenttia joudutaan tietoa usein tallentamaan auton tietokoneelle. Näitä ohjelmointeja ovat myös muun muassa ajoneston, turvalaitteiden sekä komponenttisuojauksen piirissä olevat ohjainlaitteet. Koodauksen lisäksi autojen tietoihin tallentuu erilaista dataa, joka liittyy vahinkotapahtumaan. Myös näiden lukeminen oleellinen osa korjaamoiden toimintaa vakuutusyhtiöyhteistyössä. Uusi konsepti – Autojen etäkoodaus InCar on ollut vuoden verran pilotoimassa merkkitestereillä tehtyjä ohjelmointeja uudella toimintamallilla ja saavuttanut tällä lähes 100 % omavaraisuuden ajoneuvon saattamiseksi kuntoon valmistajan ohjeiden mukaisesti. Konsepti, jolla ohjelmointeja tehdään, poikkeaa täysin perinteisestä merkkiliikkeiden toimintamallista ja InCar on ainoana yrityksenä Suomessa päässyt mukaan tutustumaan tulevaisuuden malliin. Ajoneuvoihin kytkettävillä etälukulaitteilla voidaan suorittaa koodaukset keskitet