InCar Oy

InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna

Jaa

Vahvassa kasvussa oleva InCar-autokorjaamokeskus laajentaa toimintaansa uusien pisteiden myötä. InCar avaa kolme uutta, oman ilmeensä näköistä toimipistettä kevään ja kesän aikana.

Kapasiteetti kasvaa Joensuussa

InCar Oy on ostanut Joen Korimestarit Oy:n korjaamoliiketoiminnan 1.5.2018. Yrittäjät Kari Matikainen ja Juha Kainulainen henkilökuntineen siirtyvät InCarin palvelukseen.

InCar jatkaa Joensuussa kahdella vauriokorjaamolla. Jukolankadun vauriokorjaamo keskittyy jatkossa enemmän hyötyajoneuvojen korjaukseen ja uudesta Joensuun toimipisteestä tulee täyden palvelun vauriokorjaamo ja maalaamo kuluttaja-, vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaille. ”Joen Korimestarit Oy:n vahva osaaminen ja maine vakuutti meidät yhdistämään voimamme ja Karin aloittaessa vetäjänä Joensuu-Kuopio-alueella, uskomme että saamme lisäbuustia koko alueelle”, perustelee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar aloittaa toiminnan Hämeenlinnassa

InCar aloittaa vauriokorjaus- ja maalausliiketoiminnan Hämeenlinnassa.  Uuden korjaamon rakennustyöt ja henkilökunnan rekrytointi on käynnissä ja toiminta aloitetaan kesän alussa.

”Hämeenlinna on meille tärkeä markkina-alue ja haluamme tulla sinne missä asiakkaammejoovat,” kertoo InCarin kaupallinen johtaja Jussi Kattelus.

Oulun Limingantulliin toimipiste

InCar avaa Ouluun toisen toimipisteen vahvistaakseen alueellista peittoa. Toiminta on jo osittain käynnissä ja tiedotamme asiakkaitamme remontin etenemisestä. Kun tilat on saatu valmiiksi, avaamme uuden InCarin brändin mukaisen toimipisteen keskeiselle paikalle Oulun Limingantulliin.

”Jatkamme vahvaa kasvua ja uusien toimipisteiden avaaminen tukee strategiaamme. InCarin tavoite on olla maan johtava vauriokorjaamopalveluiden tuottaja ja alan paras yhteistyökumppani”, kuvailee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

Yhteyshenkilöt

InCar Oy
Operatiivinen johtaja
Tommi Vatén
p.0400707501

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

InCar Oy
InCar Oy
Ormuspellontie 3-5
00700 HELSINKI

020 752 9990http://www.incar.fi

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys. InCarilla on 30 toimipistettä 21 paikkakunnalla, yli 250 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar - partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt, yritysasiakkaat sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar korjaa vuosittain yli 30 000 autoa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta InCar Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme