Vaasan Sähkö Oy

Innokkaat neulojat neuloivat 350 sukkaparia hyväntekeväisyyden nimissä

Jaa

Valtava sukkasato yllätti! Neuloosi, eli neulontabuumi on tällä hetkellä vahva villitys, jonka vaikutukset näkyvät selkeästi myös Vaasan Sähkön järjestämässä hyväntekeväisyyskampanjassa.

- Halusimme tehdä yhdessä hyvää asiakkaidemme kanssa, jonka vuoksi käynnistimme syksyllä neulomistalkoot, jossa kaikilla halukkailla oli mahdollisuus lähettää neulomansa sukat meille eteenpäin lahjoitettavaksi, Vaasan Sähkön markkinointikoordinaattori Mari Böling kertoo.

Neulomistalkoiden hyväntekeväisyyskohteeksi Vaasan Sähkö valitsi Vaasan keskussairaalan hoitotyötä tekevät. Lahjoitettavia sukkia saatiin kasaan uskomaton määrä, yhteensä noin 350 paria.

- Olemme suorastaan mykistyneitä valtavasta sukkamäärästä, jonka saimme kunnian lahjoittaa korona-aikana puurtaneille hoitotyöntekijöille.

Mitä kauniimpia sukkia lähetettiin Vaasan Sähkölle kaikissa eri väreissä, kuvioissa ja malleissa useilta eri paikkakunnilta Suomessa.

- Sukkalähetyksiä tuli Vaasan seudulta, mutta myös muualta päin Suomea kuten Espoosta, Kangasalta, Salosta, Kajaanista, Kristiinankaupungista ja Riihimäeltä.

Vaasan keskussairaalalla sukkalasti otettiin vastaan kiitollisin mielin.

- Sukat annetaan osalle henkilöstöä, jolta korona-aika on vaatinut joustavuutta ja joita ei ole vielä aiemmin erikseen muistettu, Vaasan keskussairaalan ylihoitaja Saija Seppelin kommentoi.

- Suurkiitos vielä kaikille ahkerille ja lämminsydämisille neulojille, ja oikein ihanaa joulun aikaa!, Böling lisää.

Vaasan Sähkö haastoi myös Suomen muut energiayhtiöt järjestämään oman kampanjan omalla alueellaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 125 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2020 oli noin 113 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme