M-Files

INNOVATE 2019 – tehokas ja älykäs organisaatio 12.9. Messukeskus, Helsinki

Jaa

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files Oy järjestää 12. syyskuuta Euroopan suurimman tiedonhallintatapahtuman. Yhdeksättä kertaa järjestettävän tilaisuuden pääteemoina ovat älykäs tiedonhallinta, digitransformaatio sekä tiedonhallinnan ja innovoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa. Tapahtuma kokoaa Helsingin Messukeskukseen yli 800 alan asiantuntijaa ympäri maailman.

INNOVATE 2019 -tapahtumassa puhujina tiedonhallinnan huippunimiä.
INNOVATE 2019 -tapahtumassa puhujina tiedonhallinnan huippunimiä.

M-Files on suomalainen tiedonhallintaratkaisujen toimittaja, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla. Osoituksena vahvasta globaalista jalansijastaan yritys sai viime vuonna Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon. M-Files järjestää vuosittain globaalin tiedonhallinnan suurtapahtuman Suomessa. INNOVATE 2019 -tapahtuma kerää yhteen eturivin asiantuntijoita maailmalta puhumaan tiedonhallinnan viimeisimmistä trendeistä ja parhaista käytännön ratkaisuista. Tapahtumassa saadaan konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka organisaatiot voivat toimia entistäkin tehokkaammin ja älykkäämmin aikana, jolloin liiketoiminnan digitalisoiminen ja datan tehokas käsittely ovat edellytyksiä yritysten selviytymiseen.

Tilaisuuden puhujina on huippunimiä ja alan asiantuntijoita maailmalta. Ohessa poimintoja ohjelmasta:

  • Kansainvälinen asiantuntija Atle Skjekkeland Digital Value Institutesta kertoo, miten yritykset selviävät voittajana digitalisaation murskatessa vanhat liiketoimintamallit.
  • M-Filesin perustaja ja tuotejohtaja Antti Nivala tiimeineen päivittää M-Filesin tuotekehityksen viimeisimmät uutiset.
  • Reiman toimitusjohtaja Elina Björklund kertoo älykkäistä teknologioista yhtiön menestyksen takana.
  • UPM:n tietohallintojohtaja Turkka Keskinen valottaa, kuinka digitransformaatio on tehnyt UPM:stä alansa johtavan toimijan.
  • M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo kertoo, miten liiketoimintatiedon tehokas käyttö mahdollistaa innovaatiot yrityksissä.

"Jo yhdeksättä kertaa järjestettävässä tilaisuudessamme kerromme, millä tavoin älykäs tiedonhallinta on yritysten kasvun edellytys. On mahtavaa nähdä, kuinka monet maailman johtavista yrityksistä ovat omaksuneet meidän visiomme älykkäästä tiedonhallinnasta", sanoo M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo. "INNOVATE 2019 -tilaisuudessa kuullaan uraauurtavia näkemyksiä eri alojen johtavilta yrityksiltä. Puheenvuoroissa valotetaan, kuinka älykäs tiedonhallinta tuo käyttäjille työpäiviin iloa ja tehokkuutta ja kuinka organisaatioissa toteutetaan digitaalinen transformaatio", Mäkitalo jatkaa.

Ihmiset ovat jokaisen organisaation tärkein voimavara, ja älykkään tiedonhallinnan avulla työntekijät pystyvät käyttämään aikansa tuottavaan työhön sekä uusien innovaatioiden kehittämiseen. M-Filesin uusimmat tuoteominaisuudet mahdollistavat vieläkin helpomman ja nopeamman tiedon löytämisen ja jakamisen. Lisäksi M-Filesin innovaatioiden ansiosta työntekijät hyötyvät älykkäästä tiedonhallinnasta käyttämällä tuttuja käyttöliittymiään, kuten Microsoft Teamsia, SharePoint Onlinea, Salesforcea tai Google G Suitea. M-Files on suunnannäyttäjä järjestelmäriippumattomien liiketoimintaprosessien, työnkulkujen ja dokumenttien integroinnissa.

INNOVATE 2019 -tapahtuman virallisia kumppaneita ovat Esri Finland, Microsoft, Salesforce, Vincit, Electric Paper ja AssetPoint.

Tarjoamme medialle mahdollisuuden haastatella Digital Business Exproler and Evangelist Atle Skjekkelandia Digital Value Institutesta to 12.9. klo 10-12 välisenä aikana. Haastatteluvaraukset Tuula Tomminen, puh. 050 329 9614, tuula.tomminen@m-files.com

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen

Kooste M-Filesin vuoden 2018 tiedonhallinnan tapahtumasta

Kooste vuoden 2018 tapahtumasta
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

INNOVATE 2019 -tapahtumassa puhujina tiedonhallinnan huippunimiä.
INNOVATE 2019 -tapahtumassa puhujina tiedonhallinnan huippunimiä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Katso lisätietoja www-sivuiltamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme