Innovation Home vahvistaa rivejään osana kasvustrategiaa

Jaa

Innovation Home -toimistopalvelut kasvavat nyt kovaa vauhtia upeilla uudenajan innovaatiokeskuksilla. Kevättalvella avattiin joen rannalle Finlayson Tampere ja elokuussa juhlittiin uuden lippulaivan Innovation Home Kampin avajaisia. Tämä 8000 neliön Innovaatiokeskus tarjoaa entistä monipuolisempia toimistopalveluja ja innovatiivisia tiloja aina huippu teknologian omaavista sisätiloista sisäpihan poreammeeseen ja saunaan.

Jaettavien toimistojen rakentaminen oli Innovation Homen perustajien unelma. Yrityksenä olemme suunnattoman ylpeitä meidän upeista jäsenistämme ja henkilökunnasta, jotka ovat mahdollistaneet tarinamme jatkuvuuden.

”Etenemme määrätietoisesti kohti tavoitettamme ja valmistaudumme yrityksenä sekä Innovation Home perheenä seuraavaan kasvuvaiheeseen. kertoo Innovation Homen Hallituksen puheenjohtaja Mika Sulin.

Innovation Home vahvistaa rivejään, kun Tommi Aaltonen aloittaa Operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. ”Taustani on vahvasti palveluliiketoiminnan johtamisen puolelta, missä yrityksen suurin voimavara on upea henkilökunta. Olenkin kuullut, että uusi työperheeni on täynnä mahtavia persoonia ja todella kovaa osaamista! Innovation Home on minulle entuudestaan tuttu, sillä edellinen työnantajani oli Innovation Home Otaniemen asiakas. On mahtavaa päästä kehittämään ja kasvattamaan yritystä, minkä ilmapiirissä on saanut itsekin työskennellä asiakkaan roolissa.”

”Olen innoissani, kun pääsen työskentelemään meidän monialaisen jäsenkunnan kanssa mahdollistaen heille innovatiivisen työympäristön ja tilan kasvaa sekä kehittyä. Meidän jäsentyytyväisyys ja suositteluhalukkuus ovat huippulukemissa, mitkä luovat upean pohjan koko liiketoiminnallemme.” jatkaa Tommi.

”Tommilla on luovaa hulluutta, vahvaa ammattitaitoa ja super positiivinen asenne. Juuri sitä mitä olemme etsineet tähän uuteen avainrooliin. Pääsen itse keskittymään yrityksen kasvuun ja suunnitteluun Tommin ottaessa vastuulleen kaiken operatiivisen liiketoiminnan johtamisen.” kertoo Innovation Homen perustaja-osakas ja Head of Design and Growth Katja Aalto.

Lisätietoja:

Petra Erätuli-Kola, CEO, Toimitusjohtaja, petra@coworkinghome.com +358400415946

Tommi Aaltonen, COO, Operatiivinen johtaja, tommi@coworkinghome.com +358 50 3764186

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Innovation Home
Tekniikantie 2
02150 Espoo

http://www.coworkinghome.com

Innovation Home on pääomasijoittajista, yrityksistä ja startupeista koostettu uudenlainen toimistokonsepti, joka yhdistää startupit, kasvuyritykset ja korporaatiot. Se luo tulevaisuuden työskentelypaikkaa, jossa ympäristö tukee työhyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja uudistumista. Kampin avaamisen jälkeen Innovation Home pystyy tarjoamaan yhteisön yli 4000 jäsenelle. Aikaisemmat Innovation Home:n innovaatiokeskukset sijaitsevat Otaniemessä, Kalliossa, Arabiassa, Tampereella, Levillä, Singaporessa ja Los Angelesissa. Innovation Home on kasvanut kannattavasti koko tarinan alusta asti, säilyttänyt jäsenten suositteluhalukkuuden kovasta kasvusta huolimatta 100 %:ssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Innovation Home

Finlaysonin alueen kolmas elämä – Innovation Home ja Varma avaavat uuden innovaatiokeskuksen Tampereelle!15.10.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Työelämää leimaa nyt muuttuneet toimistotarpeet työntekijöiden palatessa toimistoihin. Muuntojoustavia toimistopalveluita tuottava Innovation Home:n Tampereen laajennus vastaakin muuttuneiden asiakastarpeiden kasvuun. Yritys avaa vuoden alusta aivan Tampereen ydinkeskustaan, perintekkäiseen Finlaysonin alueelle, uuden noin 800 neliön tulevaisuuden innovaatiokeskuksen yhteistyössä Varman kanssa. Yhteistyökuvio Varman kanssa laajenee aiemman Innovation Home Arabian toimipisteen rinnalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme