Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto tukee Jari Jokista Akavan puheenjohtajaksi

Jaa
Tänään perjantaina kokoontunut Insinööriliiton hallitus päätti äänestyksen jälkeen tukea Tekniikan akateemiset TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokista Akavan puheenjohtajaksi.

Akavan puheenjohtajavaalista käydyssä keskustelussa annettiin tunnustusta molemmille ehdokkaille ja heidän kampanjoilleen. Insinööriliiton hallitus oli tyytyväinen siihen, että keskusjärjestön johtoon on ehdolla kaksi hyvää ehdokasta.

Akavan uusi puheenjohtaja valitaan 14. marraskuuta 2022 pidettävässä liittokokouksessa. Uuden puheenjohtajan toimikausi alkaa heti liittokokouksen jälkeen ja jatkuu vuoden 2024 toukokuuhun saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


puheenjohtaja Samu Salo 040 184 2290

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme