Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto tuo perheille puuhaa Kajaaniin

Jaa

Satavuotiaan Insinööriliiton ja Kainuun Insinöörien teltta-alue tarjoaa Kajaanin Linnanvirta-puistojuhlan kävijöille monenlaista puuhaa.

Kajaaninjoen puistoalueelle nousee lauantaina juhlavuoden teltta, joka palvelee tapahtuman yleisöä kello 12–16. Teltalta saa insinööriaiheisen tatuoinnin, ja onnenpyörässä pääsee kisailemaan juhlavuoden palkinnoista. Perheen pienimmät pääsevät kokoamaan jättipalapeliä ja osallistumaan tarkkuusheittoon.

– Meille on tärkeää, että perheen pienimmät viihtyvät. Samalla aikuiset pääsevät seurustelemaan ja pitämään hauskaa, sanoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Insinööriliitto on mukana Puiden valo -hankkeessa, jonka tavoitteena on valaista polkuvoimalla yksi puiston puista. Valitun puun alla on polkupyörä, jota polkemalla saa puuhun rakennettavan valaistuksen syttymään. Liitto toivottaa kaikki tervetulleiksi polkemaan pyörää ja osallistumaan tällä tapaa teokseen.

– Yksi juhlavuoden teemoista on Perhe ja tunteet. Haluamme korostaa, että insinöörejä tarvitaan työelämän lisäksi myös perheessä, Ahtola selittää.

Insinööriliitto juhlistaa tänä vuonna satavuotista historiaansa. Juhlatapahtumia on yli 40 eri puolilla maata, ja useat tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme