Insinööriliitto IL ry

Insinöörit perheineen huvittelevat lauantaina Särkänniemessä

Jaa

Särkänniemen huvipuisto Tampereella on varattu yksityisesti Insinööriliiton jäsenille seurueineen ensi lauantaina aamupäiväksi. Huvipuistotapahtuma on yksi Insinööriliiton suurimpia 100-vuotisjuhlavuoden tilaisuuksista.

Juhlavuoden yksi kuudesta teemasta liittyy perheisiin sekä yhdessä olemiseen ja tekemiseen.

– Tällä teemalla haluamme muistuttaa, että kaiken kiireen keskellä on tärkeää pitää huolta lähimmäisistään, sanoo Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo.

Särkänniemen huvipuisto on varattu liiton jäsenille kello 10–13, jolloin huvipuiston laitteet ovat vapaasti käytettävissä. Särkänniemi-rannekkeella pääsee kaikkiin huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin koko loppupäivän ajan.

Särkänniemessä on esimerkiksi yli 30 huvilaitetta, erilaisia pelejä ja aktiviteetteja sekä akvaario. Näsinneulan tornista näkee laajalti hämäläistä maisemaa. Näsinneulan huippu kipuaa 168 metrin korkeuteen, ja näköalatasanteelta 120 metristäkin kelpaa tiirailla maisemia.

Perhepäivä on yksi yli 40 tapahtumasta, joilla Insinööriliitto juhlii sadan vuoden historiaansa. Jäsentapahtumia järjestetään ympäri maata.

– Juhlavuoden tavoite on rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä ja avata insinöörien maailmaa sekä työn monipuolisuutta laajalle yleisölle. Harva edes huomaa, kuinka monella elämänalueella aivan tavallisten insinöörien työ ja kädenjälki näkyvät jokapäiväisessä arjessa, kertoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Huvipäivä järjestetään lauantaina 10.8. kello 10–13 Tampereen Särkänniemessä. Tapahtumaan on tulossa Insinööriliiton jäseniä ja heidän perheitään myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Tilauskuljetuksia on tulossa muun muassa Helsingistä, Uudeltamaalta ja Satakunnasta.

Huvipuiston alueelle nousee aamupäivän ajaksi Insinööriliiton juhlavuoden teltta, jossa pääsee tapaamaan liiton henkilökuntaa, pyöräyttämään onnenpyörää ja jossa paikalla myös juhlavuoden yhteistyökumppanit Vahanen, Kiwa Inspecta ja Siemens. Lapsille jakaa tikkareita tuttu Kiwan Majava-maskotti.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen Insinöörien ja Valkeakosken Insinöörien kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme