Insinööriliitto IL ry

Insinöörit perheineen juhlivat lauantaina Heurekassa

Jaa

Tiedekeskus Heureka Vantaalla täyttyy lauantaina insinööreistä ja heidän perheenjäsenistään. Insinööriliiton 100-vuotisjuhlallisuuksiin kuuluvaan perhetapahtumaan on ilmoittautunut maksimäärä osallistujia eli noin 2 000.

– Heureka on yksi juhlavuoden suurimmista tapahtumista. Juhlavuoden yksi kuudesta teemasta liittyy juuri perheisiin, yhdessä olemiseen ja yhdessä tekemiseen. Näillä koko perheelle, sukulaisille ja ystäville suunnatuilla tapahtumilla haluamme muistuttaa, kuinka tärkeää on kaiken kiireen ja arkisen työn keskelle pitää huolta lähimmistään, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sanoo.

Lauantain tilaisuuden ohjelmaan kuuluvat muun muassa Walk in -laboratorio, Minä olen insinööri -dokumenttielokuvan näytökset auditoriossa, Rottakoripallo-ottelut, Mensan testi ja Tiedeteatteriesitykset.

Erikoisohjelmien lisäksi vieraat pääsevät tutustumaan Heurekan Aivot narikasta! -näyttelyyn, joka syventyy aivojen toimintaan, sekä Jättimäiset dinosaurukset -näyttelyyn, joka tuo miljoonia vuosia sitten sukupuuttoon kuuluneet otukset takaisin päivän valoon.

Perhepäivä on yksi yli 40 tapahtumasta, joilla Insinööriliitto juhlii sadan vuoden historiaansa. Jäsentapahtumia järjestetään ympäri maata.

– Juhlavuoden tavoite on rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä ja avata insinöörien maailmaa sekä työn monipuolisuutta laajalle yleisölle. Harva edes huomaa, kuinka monella elämänalueella aivan tavallisten insinöörien työ ja kädenjälki näkyvät jokapäiväisessä arjessa, kertoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Perhepäivä Heurekassa järjestetään lauantaina 15.6. kello 10–18 tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Täyteen ilmoitettu tapahtuma on ilmainen Insinööriliiton jäsenille ja heidän perheilleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme