Into Kustannus

Into Kustannuksen uusi myyntipäällikkö on Toni Herold, kirjamyynti kasvanut

Jaa

Into kustannuksen uusi myyntipäällikkö Toni Herold on aloittanut tehtävässään 1.6.2021.

kuva: Nauska
kuva: Nauska

Tradenomi Toni Herold on työskennellyt pitkään elokuvien ja kotiviihteen myynnin parissa. Hän on hoitanut isojen kansainvälisten studioiden Universal & Sony Pictures asiakassuhteita ja myyntiä Suomen sekä Baltian markkinoille. 

Into Kustannus on selvinnyt koronavuodesta hyvin. Äänikirjojen ja verkkokaupan myynti on kasvanut niin voimakkaasti, että se on enemmän kuin korvannut myynnin menetykset kivijalkamyymälöissä ja tapahtumissa. Tammi-toukokuun 2021 kirjamyynti on selkeästi kasvanut edellisvuoteen verrattuna.

Into Kustannus julkaisee kesän ja syksyn aikana kiehtovia elämäkertoja, true crimea, laadukasta kaunokirjallisuutta ja opaskirjoja moneen makuun. Perheen pienemmille on luvassa kattaus kiinnostavia lasten tietokirjoja. Tutustu 2021 kesän ja syksyn kirjoihin tästä.

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

kuva: Nauska
kuva: Nauska
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Anna Kontula pohtii uutuuskirjassaan aikamme polttavia kysymyksiä ja historioitsija Jaana Torninoja-Latola kertoo, millainen oli Sylvi-Kyllikki Kilven matka valtakunnan vaikuttajaksi16.9.2021 13:58:00 EEST | Tiedote

Anna Kontulan "Pikkuporvarit" on täynnä herkullisia huomioita aikamme hengestä – pikkuporvarillisesta elämäntyylistä ja mielenmaisemasta. "Sylvi-Kyllikki Kilpi – Matka valtakunnan vaikuttajaksi" kertoo, miten vankkumaton usko sivistykseen ja tasa-arvoon ajoi Kilven politiikan huipulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme