Ísey Skyr Bar avataan Helsingin Päärautatieasemalle

Ísey Skyr Barin tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja sokerittomaan islantilaiseen Ísey Skyr -rahkaan, joka saa makua tuoreista hedelmistä, marjoista ja vihanneksista. Ensimmäinen Ísey Skyr Bar avattiin vuoden 2019 lopussa Espoon kauppakeskus AINOAan. Uuden brändin lanseeraamista edelsi selvitystyö sen potentiaalista suomalaisten keskuudessa. Kuluttajatutkimuksesta (Kuulas 2019) nousi esiin suomalaisten halu ostaa ja kuluttaa terveellisiä, maistuvia ja helposti mukaan otettavia tuotteita. Ravintola- ja kahvilatuotteita ostetaan myös yhä enemmän pitkin päivää ja viikkoa, osana vilkasta arkielämää.
”Ísey Skyr Bar vastaa loistavasti aktiivisen kaupunkilaisen tarpeisiin, oli toiveena sitten pysähtyä nauttimaan hetkeksi tuoreen ruoan ääreen tai napata mukaan terveellisiä, mutta ennen kaikkea herkullisia ja täyttäviä annoksia. Päärautatieaseman läpi kulkee laaja kirjo ihmisiä, jotka kaipaavat nopeaa lounasta tai matkaevästä, ja uudistusten myötä asema toimii yhä paremmin myös kohtauspaikkana. Rahkabaarimme nähtiinkin sopivan erinomaisesti tähän uudistuvaan kohteeseen, joka haluaa laillamme palvella ihmisten tarpeita ja arvoja”, Ísey Skyr Bar Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen taustoittaa.
”Vuodesta 1919 matkailijoita ja kaupunkilaisia palvellut Päärautatieasema on aina elänyt onnistuneesti kiinni ajassa, muuttuviin tapoihin ja tarpeisiin vastaten. Vastuullisuus, terveellisyys ja helppous ovat tässä ajassa juuri niitä asioita, joita ihmiset uusilta palveluiltamme toivovat”, VR Groupin kiinteistöyksikön hankepäällikkö Jani Jääskeläinen toteaa.
Ympäristöasiat on haluttu huomioida jokapäiväisessä toiminnassa ja esimerkiksi kaikki Ísey Skyr Barin käyttämät aterimet, mukit, kulhot ja pillit ovat biopohjaisia. Myös työvaatteita valittaessa on korostettu vastuullisuutta ja ekologisia materiaaleja. Esimerkiksi essut ovat valmistettu kankaasta, jossa on hyötykäytetty kierrätettyjä muovipulloja ja työntekijöiden t-paidat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä kankaasta, jonka tuotantoon on käytetty leikkuujätemateriaalia. Marjat ostetaan kotimaisina aina saatavuuden mukaisesti ja lisäproteiinia ja -kuitua tuotteisiin saa valitsemalla sekaan suomalaista Puhtikauraa©. Vaikka Ísey Skyr -rahka on maitopohjainen tuote, on tuotteita mahdollista tilata myös vegaanisena.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Ísey Skyr Bar Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi
Kuvat




Linkit
Tietoja julkaisijasta
ÍSEY SKYR BAR
Ísey Skyr Bar on islantilainen ketju, jossa tarjoillaan herkullisia ja terveellisiä boozteja (smoothieta), bowleja (rahkakulhoja), mehuja ja mehushotteja. Ísey Skyr Barin tuotteet pohjautuvat aitoon islantilaiseen skyr-rahkaan, jota tuotetaan ainoana maailmassa alkuperäisen islantilaisen perinnereseptin mukaan. Ísey Skyr sopii kiireiseenkin päivään, sillä tuotteita on helppo ottaa mukaan ja nauttia matkalla kohti seuraavaa seikkailua.
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu lähes 200 ravintolaa, työllistäen noin 3 000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Ísey Skyr Bar-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme