Evondos Oy

Islannissa otettiin käyttöön suomalaiset Evondos-lääkeannostelurobotit

Jaa
Ensimmäiset Evondos-lääkeannostelurobotit ja -etähoitopalvelut otettiin käyttöön Reykjavikin kotihoidon yhteistyössä Icepharman kanssa. Nyt Evondos palvelut ovat käytössä kaikissa Pohjoismaissa.
89-vuotias Stefanía Valentínusardóttir oli ensimmäinen islantilainen, joka sai Evondos-robotin käyttöönsä.
89-vuotias Stefanía Valentínusardóttir oli ensimmäinen islantilainen, joka sai Evondos-robotin käyttöönsä.

Evondos-palveluiden käyttöönotto on Reykjavikin kaupungin hyvinvointilaitoksen ja Icepharman yhteistyöprojekti, jossa automaattiset lääkeannostelurobotit otetaan käyttöön kaupungin kotihoidon asiakkaille. Icepharma toimii Salossa pääkonttoriaan pitävän Evondosin jakelukumppanina Islannissa. 

"Toivotamme Islannin ja Reykjavikin lämpimästi tervetulleeksi Evondos-palveluja käyttävien pioneerimaiden ja -kuntien joukkoon! Tämä on merkittävä virstanpylväs – Evondos on nyt käytössä kaikissa Pohjoismaissa", sanoo Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski.

Evondos-robottien ja -palveluiden käyttöönotto mahdollistaa kotihoidon asiakkaiden omassa kodissa asumisen pidempään ja tukee heidän itsenäisyyttään. Evondos-palvelu auttaa parantamaan hoivapalvelun laatua, lisäämään tehokkuutta sekä varmistamaan, että lääkkeet otetaan turvallisesti ja oikea-aikaisesti. Etähoitopalvelun avulla hoito-organisaatio voi varmistaa, että asiakas on ottanut lääkkeensä ajallaan. "Näimme heti käyttöönoton alussa, että Evondosin käyttö säästää aikaa. Reykjavik on pystynyt ottamaan uusia asiakkaita, jotka ovat jonottaneet pääsyä kotihoidon palveluihin piiriin", kertoo Icepharman projektipäällikkö Helga Dagný Sigurjónsdóttir.

Ensimmäisten lääkeannostelurobottien käyttöönoton valmistelu Islannissa alkoi lokakuussa. Icepharma tuki Evondosia tarvittavissa valmisteluissa, kuten käyttöliittymän ja sitä tukevien asiakirjojen lokalisoinneissa ja käännöksissä. Evondos tarjoaa 24/7-etätuen, sekä tukea hoidon järjestämiseen, palveluihin ja ylläpitoon yhdessä Icepharman kanssa.

Islannin tiimi vieraili Evondosin pääkonttorilla ja tehtaalla Salossa sekä useissa kunnissa, jotka käyttävät Evondosin palveluja Suomessa. "Vieraillessamme suomalaisissa kunnissa, saimme kuulla kotihoidon asiakkaiden vapaudesta, itsenäisyydestä sekä hyvistä kokemuksista. Meitä neuvottiin myös olemaan aliarvioimatta asiakkaiden kykyä käyttää robottia, sillä muistisairaus ei usein ole este palvelun käytölle", kommentoi Helga Dagný Sigurjónsdóttir Icepharmasta.

Evondos pyrkii mahdollistamaan islantilaisten itsenäisen elämän kotona yhteistyössä Icepharman kanssa. Icepharmalla on pitkä historia Islannin terveydenhuolto- ja kuluttajamarkkinoiden eturintamassa ja sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Icepharma on lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja hoitotuotteiden jakelija, ja nyt Evondosin jakelija yksinoikeudella Islannissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eetu Koski
Toimitusjohtaja


eetu.koski@evondos.com

Kuvat

89-vuotias Stefanía Valentínusardóttir oli ensimmäinen islantilainen, joka sai Evondos-robotin käyttöönsä.
89-vuotias Stefanía Valentínusardóttir oli ensimmäinen islantilainen, joka sai Evondos-robotin käyttöönsä.
Lataa
Icepharma vieraili Evondosin pääkonttorilla ja tehtaalla Salossa sekä useissa kunnissa, jotka käyttävät 
Evondosin palveluja Suomessa.
Icepharma vieraili Evondosin pääkonttorilla ja tehtaalla Salossa sekä useissa kunnissa, jotka käyttävät Evondosin palveluja Suomessa.
Lataa
Evondos koulutti Icepharman henkilöstöä Reykjavikissä
Evondos koulutti Icepharman henkilöstöä Reykjavikissä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Evondos Oy
Evondos Oy
Salorankatu 5-7
24240 SALO

https://www.evondos.fi/

Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondosin lääkeannostelupalvelu varmistaa sen, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan sekä oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona.

Hoito-organisaatioille palvelu tarjoaa merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä.
Financial Timesin mukaan Evondos on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, joka palvelee yli 200 sairaanhoitopiiriä tai kuntaa Pohjoismaissa. Evondos on perustettu Suomessa, ja sillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Evondos on johtava yritys automaattisen lääkeannostelun alalla ja nyt Islannin palvelujen käyttöönoton myötä, myös aidosti pohjoismainen terveysteknologiayritys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evondos Oy

Evondosin tehdas 10-vuotta - Kehittäminen, laatu ja yhteishenki keskiössä30.5.2023 11:01:33 EEST | Tiedote

Evondos, Euroopan johtava automaattisten lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, juhlistaa tänä vuonna merkittävää virstanpylvästään, kun yhtiön Salon tehdas täyttää kymmenen vuotta. Tänä aikana tehdas on kehittynyt ja kasvanut merkittävästi, panostaen vahvasti laatuun, kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Tämän kaiken saavuttamisessa tehtaanjohtaja Pekka Kytösaho on tehnyt uraauurtavaa työtä suomalaisen terveysteknologian hyväksi.

Evondos ja Medido yhdistävät voimansa parantaakseen kotihoitoa Euroopassa2.2.2023 15:34:11 EET | Tiedote

Automaattinen lääkeannostelupalvelu auttaa ihmisiä elämään itsenäistä elämää kotona ja parantaa samalla lääkityksen hallinnointia ja potilasturvallisuutta. Evondos ja Medido ovat johtavia toimijoita automaattisen lääkeannostelun saralla ja yhdistävät nyt voimansa vastatakseen lääkeannostelupalveluiden kasvavaan kysyntään. Yhtiöt auttavat laajemmalla tarjonnallaan yhä useampia ihmisiä ympäri Euroopan ja sen ulkopuolella.

Evondos tähtää Espanjan markkinoille: Evondos Oy and Group Saltó allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Espanjassa2.6.2022 11:30:00 EEST | Uutinen

Evondos Oy, pohjoismaiden johtava automaattisen lääkeannostelupalvelujen tarjoaja, aloittaa myynnin Espanjan markkinoilla. Evondos ja Group Saltó, espanjalainen teknologia ja ICT-palveluiden tarjoaja, ovat allekirjoittaneet raamisopimuksen yhteistyöstä Espanjassa. Group Salton yhteistyön avulla Evondos pystyy tarjoamaan paikallisesti tukea kotihoidon organisaatioille Espanjan markkinoilla. Evondos-palvelu mahdollistaa lääkehoidon toteutumisen suunnitellusti ja turvallisesti, sekä mahdollistaa itsenäisen asumisen kotona.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme