Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto jakaa apurahoina yhteensä 22 350 euroa

Jaa

Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston hallitus on päättänyt apurahojen jakamisesta loppuvuodelle 2021 ja alkuvuodelle 2022.

Käsiteltäviä hakemuksia oli saapunut Islannista ja Suomesta yhteensä 47 kappaletta ja hallitus päätti jakaa apurahoja ja stipendejä yhteensä 22 350 euroa 24 hakijalle.

Rahaston hallitukseen kuuluu kaupunginjohtaja Pekka Timonen (puheenjohtaja), yliopisto-opettaja Sari Päivärinne, neuvonantaja/apulaisjohtaja Áslaug Dóra Eyjolfsdóttir ja arkkitehti Málfríður Krístjánsdóttir. 

Rahasto jakaa vuosittain apurahoja yksityishenkilöille, järjestöille ja yhdistyksille hankkeisiin, jotka edistävät yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa Suomen ja Islannin välillä.

Liitteenä Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston myöntämät apurahat.

Yhteystiedot:

Pääsihteeri Gunvor Kronman, gunvor.kronman(at)hanaholmen.fi

Lue lisää: www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/hanasaari/rahastot/islantilais-suomalainen-kulttuurirahasto/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme