Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Ismo Salminen on Vuoden kouluttaja 2023

Jaa
Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) koulutuksen kehityksestä vastaava johtaja, varatuomari Ismo Salminen on valittu Vuoden kouluttajaksi. Valinnan teki kauppakamarien valtakunnallinen koulutuspooli.

”Kauppakamariverkostossa on erittäin laaja koulutustarjonta ja ammattitaitoisia kouluttajia, joten valinta ei ollut helppo. Ismo Salmisen valintaa puolisivat hänen pitkä kokemus HHJ-kurssien suunnittelusta, kehittämisestä ja kouluttajana toimimisesta” toteaa Koulutuspoolia kaksi vuotta johtanut Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin toimitusjohtaja Marja Heinimäki.

Ismo Salminen on työskennellyt yli 30 vuoden ajan pk-yritysten johto- ja kehittämistehtävissä muun muassa toimitusjohtajana sekä hallinto- ja talousjohtajana. Vuodesta 2005 alkaen Salminen on toiminut hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana 17 pk-yrityksessä. Lisäksi hän on ollut hallituksen sihteeri ja lainopillinen neuvonantaja kahdeksassa yrityksessä vuodesta 2001 alkaen.

Vuonna 2019 Ismo Salminen aloitti Tampereen kauppakamarissa HHJ-koulutusten kehityksestä vastaavana johtajana. Tässä tehtävässä hän on yhtenäistänyt HHJ-koulutuksia valtakunnallisesti ja toiminut aktiivisesti HHJ-kouluttajapankin ja -perehdytysten puolesta. Lisäksi hänellä on keskeinen rooli HHJ-kokonaisuuden uusimman koulutuksen, korkean tason HHJ Pro -ohjelman rakentajana ja ohjelmajohtajana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

http://www.rihykauppakamari.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Yritykset kokevat saavansa ilmastotoimista taloudellista hyötyä – mutta unohtuiko kyselyssä arvot23.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Vastuullisuus, toimien taloudellinen kannattavuus ja mainehyöty ovat syitä, jotka ovat saaneet suomalaisyritykset tarttumaan ilmastotyöhön. Kauppakamarien jäsenyrityksilleen tekemästä kyselystä selviää, että noin 90 prosenttia kaikista yrityksistä kertoo tehneensä ilmastotoimia. Reilu kolmasosa kaikista yrityksistä ja yli 80 prosenttia suurista yrityksistä on asettanut päästövähennystavoitteen. Lähes 60 prosenttia vastaajista arvioi, että ilmastotoimet ovat taloudellisesti kannattavia pitkällä tai jo lyhyelläkin aikavälillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme