Assemblin Oy

Isoja onnistumisia Assemblinilla vuonna 2018

Jaa

Vuonna 2018 Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä, liikevaihtomme kasvoi kolme prosenttia edellisvuodesta ja oli 52,6 miljoonaa euroa.

Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä vuonna 2018
Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä vuonna 2018

Vuonna 2018 Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä, liikevaihtomme kasvoi kolme prosenttia edellisvuodesta ja oli 52,6 miljoonaa euroa. Tilikaudella 2017 päätetyt toiminnan tehostamistoimenpiteet realisoituivat, tappiollisista yksiköistä luovuttiin ja toimintatapoja yhtenäistettiin. Yhtiön tulos kääntyi voitolliseksi heti alkuvuodesta, tilikauden liiketulos oli 2,1 % ja 1,1 miljoonaa euroa.

Omavaraisuusaste parani neljällä prosentilla ollen 45 % tilikauden lopussa. Henkilökunnan määrä väheni hieman, mutta kääntyi jälleen kasvuun kuluvalla tilikaudella.

Joulukuussa 2018 Assemblin Oy osti Trentec Team Oy:n koko osakekannan ja vahvistaen samalla automaatioyksikön toimintaa Länsi-Suomessa ja Tampereella. Vuosia hyvin toiminut yhteistyö sai luontevan jatkon, kun Trentecistä tuli osa Assemblinia.

Tilikaudella saimme uusia tilauksia 46 miljoonaa euroa, sen seurauksena tilauskantamme tilikauden lopussa oli 33,4 miljoonaa euroa.

Kuluvalla tilikaudella keskitymme vahvistamaan asemaamme markkinoilla, jatkamme edelleen toimintatapojemme yhtenäistämistä sekä tavoittelemme kasvua yrityskaupoilla. Markkinat ovat edelleen suotuisat, vaikka siirtymistä uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen onkin havaittavissa. Laskettavia urakoita on runsaasti liikenteessä etenkin pääkaupunkiseudulla.

Tästä linkistä pääset lukemaan vuoden 2018 vuosi- ja vastuullisuusraportin ruotsiksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä vuonna 2018
Assemblin jatkoi vahvaa tekemistä vuonna 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme