Espoon kaupunki - Esbo stad

Ison Omenan palvelutori keskitti asiointineuvontansa pääaulaan

Jaa

Ison Omenan palvelutorilla on meneillään useita tilamuutoksia. Palvelutorin pääaulasta löytyy nyt Espoon kaupungin asiointipisteen ja Kelan lisäksi Ison Omenan kirjaston palvelupiste. Lisäksi kirjasto antaa asiointineuvontaa viereisen Kohtaamon tiloissa.

Näkymä palvelutorilta.  Kuvaaja Suvi Jäntti.
Näkymä palvelutorilta. Kuvaaja Suvi Jäntti.

Kirjaston palvelupiste on siirtynyt aulaan, lasiseinän viereen,asiointipistettä vastapäätä. Kirjaston henkilökunta päivystää jatkossa aulatilassa mutta liikkuu tarpeen mukaan kaikkialla kirjastossa. Kirjaston uuden palvelupisteen tunnistaa  toistaiseksi ilmapalloista.  

Kirjaston asiakastietokoneet siirtyivät aulatilaan jo kesällä. Kaikki Palvelutorin asiakastietokoneet sekä tulostus ja kopiointi on nyt keskitetty pääaulaan.  

Kun kaikki koneet ja asiointineuvontaa tekevä henkilökunta ovat nyt samassa aulassa, myös sähköisen asioinnin neuvontaa on saatavissa aiempaa helpommin”, lupaa palvelutorikoordinaattori Suvi Jäntti. 

Lukutila ja elokuvat muuttivat aikuisten osastolle 

Samassa yhteydessä sanomalehtien lukutila siirtyi asiakastietokoneiden entiselle paikalle kirjaston aikuisten osaston ja terveysaseman kulmaukseen. Lehtien lukijat saivat jo pitkään toivomaansa lisätilaaLisäksi aikuisten elokuvat siirtyivät kirjaston aikuisten osastolle, kirjaston entisen infotiskin paikalle.Myöhemmin syksyllä myös kirjaston lastenosastolle on suunnitteilla tilamuutoksia. 

”Kaikki nämä muutokset johtuvat siitä, että pyrimme kuuntelemaan herkällä korvalla asiakkaide
mme toiveita ja tarpeita. Palvelutori elää ajassa ja mukautuu muutoksiin, ja muokkaamme sitä jatkuvasti entistä toimivammaksi ja viihtyisämmäksi asiointipaikaksi”, Jäntti kertoo ja kannustaa asiakkaita antamaan jatkossakin palautetta ja kysymään henkilökunnalta apua oikean palvelun löytämiseen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelutorikoordinaattori Suvi Jäntti
Ison Omenan palvelutori
Puh. 040 579 4840
suvi.jantti@espoo.fi

Kuvat

Näkymä palvelutorilta.  Kuvaaja Suvi Jäntti.
Näkymä palvelutorilta. Kuvaaja Suvi Jäntti.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme