Espoon kaupunki - Esbo stad

Isosta Omenasta voi hakea tehosterokotteen 6 viikon annosvälillä – Moderna-rokotteita ylimääräinen erä

Jaa

Voit saada tehosterokotuksen kuuden viikon aikavälillä ilman ajanvarausta maanantaista keskiviikkoon 6.–8.9. Ison Omenan walk in -koronarokotuspisteellä. Ensimmäisestä rokotuksesta pitää olla kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Ison Omenan walk in -piste on auki arkipäivisin klo 9.30–11.30 ja 12.15–14 ja tiistaina 7.9. pidempään klo 9.30–11.30 ja 12.15–19. Jos tulet aikaistettuun tehosterokotukseen, aiempi ajanvarauksesi perutaan rokotuksen yhteydessä. 

Espoon kaupungin terveyspalvelujen johtaja Markus Paananen kertoo, että kuuden viikon tehostevälillä tarjotaan toistaiseksi vain rajattu erä Moderna-rokotetta, joka on menossa pian vanhaksi. 

Tehosterokotteeksi voi ottaa Modernaa, vaikka ensimmäinen koronarokote olisikin ollut Pfizeria. Modernan käyttäminen tehosterokotuksiin on vahvistettu Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta. Molemmat rokotteet ovat keskenään hyvin samankaltaisia mRNA-rokotteita.  

Jos haluat kakkosrokotteeksi Pfizerin, sinun täytyy odottaa omaa varattua tehosterokotusaikaasi. Tehosterokotuksen aikaväli ajanvarauksella on kahdeksan viikkoa.

Yhteyshenkilöt

Markus Paananen
Terveyspalvelujen johtaja
Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala

markus.paananen@espoo.fi
p. 040 636 8983

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tartunnanjäljityksen tilanne helpottanut Espoossa24.9.2021 16:00:10 EEST | Tiedote

Espoon tartunnanjäljityksen pitkäjänteisen työn ja saatujen lisäresurssien ansiosta viive tartunnanjäljityksessä on pienentynyt huomattavasti. Viimeisen viikon aikana sairastuneiden tartunnanjäljitys on pystytty aloittamaan pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa positiivisesta testituloksesta. Tavoittelemme edelleen aktiivisesti myös niitä sairastuneita, joiden positiivinen testitulos on saatu syyskuun alkupuolella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme