Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Itä-Suomen alueelliset nuorisotyöpäivät kokoaa nuorisotyön asiantuntijoita jaksamisen äärelle

Jaa

Nuorisotyön webinaarissa 22. - 23.9.2021 kantavana teemana on jaksaminen.

Itä-Suomen alueelliset nuorisotyöpäivät järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä webinaarina 22. - 23.9.2021. Teemana on jaksaminen. Päivät aloittaa opetus- ja kulttuuriministeriön johtaja Henni Axelin vastaamalla osallistujien lähettämiin ennakkokysymyksiin.

Päivät jatkuvat työhyvinvoinnin teemalla maailmanparantajien mielenrauhaneuvottelija Juho Mertasen puheenvuoron johdattelemana. Tämän jälkeen Sanni Vaskinen Mannerheimin Lastensuojeluliitosta kertoo kiusaamisen jättämistä jäljistä.

Ohjelma keskiviikkona 22.9.2021

klo 9:00 - 9:45
Tervetuloa nuorisotyöpäiville! Itä-Suomen aluehallintoviraston terveiset sekä opetus- ja kulttuuriministeriön Q&A, johtaja Henni Axelin

klo 9:45-10:00 Tauko

klo 10:00 - 11:00
Minä sinulle työhyvinvoinnit näytän - työhyvinvointia pitkittyvässä koronakriisissä, maailmanparantajien mielenrauhanneuvottelija, Juho Mertanen Psykologipalvelu Lanttumaakari

klo 11:00 - 11:15 Tauko

Klo 11:15 - 12:00
Kiusaaminen elämäni tarinana, Sanni Vaskinen, MLL

Torstaina nuorisotyöpäivät jatkuvat toimialakohtaisilla työpajoilla, joiden aiheina on etsivä nuorisotyö, nuorten työpajat, kunnallinen nuorisotyö ja järjestötoimijat sekä koulunuorisotyö.

Verkkopäivät huipentuvat (23.9.2021 klo 10.45—11.45) toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltolan puheenvuoroon seikkailusta, sitkeydestä ja omien rajojen löytämisestä.

Itä-Suomen alueelliset nuorisotyöpäivät verkkosivujemme tapahtumissa (avi.fi)

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita osallistumaan webinaariin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle

Henri Alho, 0295 016 517
Kirsi Kohonen, 0295 016 514
Laura Oksanen, 0295 016 150
etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta: Poikkeusoloissa luotettavan ja selkeän mediaviestinnän merkitys on keskeinen – rokotuskattavuuden nousua edesautettava kaikin keinoin20.9.2021 16:00:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui 16.9.2021. Kokouksessa päivitettiin alueen tilannekuva koronan ja muiden ajankohtaisten havaintojen osalta. Yleisradion turvallisuuspäällikkö Jyrki Guttorm kertoi valmiustoimikunnalle Ylen roolista poikkeusolojen viestinnän varmistajana.

Beredskapskommittén i Västra och Inre Finland: Tillförlitlig och tydlig mediekommunikation är av central betydelse under undantagsförhållanden – en ökning av vaccinationernas omfattning ska främjas på alla sätt20.9.2021 16:00:00 EEST | Tiedote

Västra och Inre Finlands regionala beredskapskommitté sammanträdde 16.9.2021. Under mötet uppdaterades den regionala lägesbilden beträffande coronan och andra aktuella observationer. Rundradions säkerhetschef Jyrki Guttorm berättade för beredskapskommittén om Yles roll som kommunikatör under undantagsförhållandena.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi Tampereen kaupungin turvaamaan Tammelan ja Tampellan alueen kotihoidon asiakasturvallisuuden ja laadun välittömästi20.9.2021 15:18:09 EEST | Tiedote

Määräyksen lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi 17.9.2021 kotihoidon epäkohdista huomautuksen Tampereen sosiaali- ja terveyslautakunnalle sekä kotihoidon toiminnasta vastaaville johtaville viranhaltijoille vastaisen toiminnan varalle. Aluehallintovirasto jatkaa alueiden kotihoidon valvontaa ja tekee asiasta myöhemmin lisäselvityspyynnön Tampereen kaupungille.

Yhteistyökokous lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen hoitoon pääsyn varmistamiseksi Kuopiossa - aluehallintovirasto jatkaa valvontaa20.9.2021 13:20:12 EEST | Tiedote

Itä-Suomen aluehallintovirasto järjesti yhteistyökokouksen Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen saattamiseksi lain edellyttämälle tasolle. Yhteistyössä palvelujen järjestämiseksi Kuopion kaupungin ja sairaanhoitopiirin välillä on ollut merkittäviä ongelmia, ja hoitoon pääsyssä on ollut pitkiä viiveitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme