itelligence laajenee Suomeen hankkimalla HR-järjestelmiin keskittyvän Pasafin Oy:n

Jaa

Maailmanlaajuinen SAP-partneri itelligence hankkii suomalaisen HR-järjestelmiin keskittyvän konsultointiyritys Pasafinin. Hankinnan myötä itelligence saa jalansijaa myös Suomesta ja vahvistaa siten asemaansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista täyden palvelun SAP toimijoista.

Bielefeld/Helsinki, 30.11.2020 - itelligence | NTT DATA Business Solutions, maailman johtava SAP-konsultointiyritys, laajentaa läsnäoloaan Pohjoismaissa. 1.12.2020 suomalainen konsultointiyritys Pasafin siirtyy itelligencen omistukseen.

"Hankkimalla johtavan SuccessFactors-kumppanin, Pasafinin, itelligence laajenee nyt myös Suomeen. Odotan innolla yhteistyötä HR-järjestelmiin ja pilvipalveluihin erikoistuneen Pasafinin kanssa. Tämän asiantuntemuksen avulla vahvistamme asemaamme johtavana SuccessFactors-kumppanina Pohjoismaissa“ sanoo itelligence AG:n toimitusjohtaja Norbert Rotter.

Vuonna 2005 perustettu Pasafin on erikoistunut henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisuihin.  Yritys on jo varhaisessa vaiheessa panostanut pilvipohjaisten HRIS-ratkaisuiden, kuten SAP SuccessFactorsin konsultointiin. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu monia tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

"Odotamme innolla yhdistymistä osaksi itelligenceä ja itelligencen pohjoismaista HCM tiimiä. itelligence on erittäin menestyksekäs SAP-kumppani sekä maailmanlaajuisesti että Pohjoismaissa. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä tulee sopimaan täydellisesti strategiaamme toimintamme laajentamisesta. Olemme varmoja myös siitä, että meillä on jatkossakin erinomainen maine yrityksenä, joka toimittaa laadukkaita palveluita ajallaan ja budjetissa pysyen", Pasafinin perustaja Anne Hiljanen sanoo. "Henkilökohtaisesti olen erityisen tyytyväinen siihen, että yritysten arvot vastaavat toisiaan, ja että voimavaramme sekä HR-osaamisemme lisääntyvät. Se tuo lisäarvoa asiakkaillemme Suomessa“.

Pasafinin perustaja Anne Hiljanen sekä johtoryhmä ja muut Pasafinin työntekijät jatkavat  itelligencessä osana pohjoismaista HCM tiimiä, jota johtaa Morten Bjerregaard.

"Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Pasafinin tiimin tervetulleeksi joukkoomme. He vahvistavat asemaamme Pohjoismaissa, ja sopivat täydellisesti itelligencen HR-toimialan muutosta koskevaan strategiseen lähestymistapaan. Haluamme luoda lisäarvoa asiakkaidemme HR-toiminnoille ottamalla käyttöön liiketoimintakeskeisiä ratkaisuja, jotka ovat mahdollisimman globaaleja ja tarvittavan paikallisia", Morten Bjerregaard sanoo.

Kasvu pilvistrategian avulla

Tulevina vuosina itelligence pyrkii pysymään johtavana täyden palvelun SAP-toimijana Pohjoismaissa. "Olemme useiden vuosien ajan pyrkineet saamaan jalansijaa Suomessa, ja Pasafinin hankinnalla uskon, että nyt onnistumme siinä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet jatkaa kasvua", kommentoi itellegence Nordicin toimintojen johtaja Nicolaj Vang Jessen; "Asiakkaamme ovat yhä kiinnostuneempia pilviratkaisuista. itelligence on tukenut monia pohjoismaisia yrityksiä SAP-pilviratkaisujen käyttöönotossa useilla liiketoiminta-alueilla. Pasafinin SuccessFactors-kokemuksen myötä odotamme pilvipalveluliiketoimintamme kasvavan merkittävästi. Pidämme sitä tärkeänä tekijänä jatkuvan kasvun kannalta Pohjoismaissa.”

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa

Executive Vice President, Managing Director, Nicolaj Vang Jessen, itelligence Nordic
+45 2543 8808, Nicolaj.Vang.Jessen@itelligence.dk

Head of Human Capital Management, Morten Bjerregaard, itelligence Nordic
+45 40506175, Morten.Bjerregaard@itelligence.dk

Perustaja, Anne Hiljanen, Pasafin
+358 40 523 1000, Anne.Hiljanen@Pasafin.fi

Kuvat

Anne Hiljanen
Anne Hiljanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pasafin Oy

02600 ESPOO

https://pasafin.fi

Pasafin

Pasafin on HR-järjestelmien luotettava kumppani. Yritys tarjoaa laadukkaita konsultointipalveluja koskien SAP SuccessFactors -pilvipalveluympäristöä, Workday HCM -pilvipalveluympäristöä, SAP HCM on-premise -ympäristöä ja muita keskeisiä HR-järjestelmiä. Pasafin on vuodesta 2005 lähtien auttanut asiakkaita ympäri maailman parantamaan digitaalisia HR-prosesseja. Yrityksellä on paljon kokemusta ja erinomainen maine aikataulussa ja budjetissa pysyvien laadukkaiden palvelujen tarjoajana. Jatkuvasti kehittyvä palveluvalikoima tarjoaa asiakkaille tukea ja konsultointipalveluita aina suunnittelusta ja toteutuksesta HR-palvelujen käyttöön (Pasafin Care – AMS). Yrityksen neuvontapalveluihin kuuluvat muun muassa HR-järjestelmien tiekartta ja prosessikonsultointi sekä asiakkaiden tukeminen tarjousprosesseissa. Pasafin on akkreditoitu SuccessFactors-kumppani, jolla on runsaasti kokemusta HR-järjestelmäprojekteista. www.pasafin.fi 

itelligence

itelligence uudistaa IT-ympäristöjä ja liiketoimintaprosesseja yhdistämällä innovatiivisia SAP-ohjelmistoja ja -teknologioita oman yrityksen sisällä kehitettyihin palveluihin ja tuotteisiin. SAP Global Platinum -kumppanina itelligence tukee pk-yrityksiä ja suuryrityksiä digitaalisen muutoksen jokaisessa vaiheessa. itelligencen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa IT-strategian ja muutosten konsultointi, ohjelmistojen käyttöönotto sekä sovellusten hallinta ja hallitut pilvipalvelut. Näiden palveluiden laatu perustuu itelligencen paikalliseen läsnäoloon, maailmanlaajuiseen kapasiteettiin ja kattavaan alan asiantuntemukseen. itelligence tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa luodakseen uusia innovatiivisia liiketoimintamahdollisuuksia IT:n avulla – asiakkaan liiketoiminnan jokaiselle osa-alueelle. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat luottavat itelligenceen. Monet heistä ovat olleet mukana yrityksen perustamisesta lähtien eli jo 30 vuotta. Lukuisat SAP-palkinnot ja johtavat markkina-analyytikot ovat vahvistaneet itelligencen panoksen innovaatioiden ja pitkän aikavälin menestyksen varmistamisessa. itelligence on osa maailmanlaajuista NTT DATA -konsernia ja työllistää noin 10 000 henkilöä 27 eri maassa. Vuonna 2019 itelligencen liikevaihto oli yhteensä 1,04 miljardia euroa. www.itelligencegroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.