Basam Books

Itseohjautuvuus ja intuitio - Kirja, joka haastaa hypetyksen ja auttaa sinua toteuttamaan todellisen muutoksen!

Jaa

Mitä on itseohjautuvuus käytännössä, ja kuinka se tehdään? Kuinka intuitio voi auttaa itseohjautuvuuden vahvistamisessa? Mitä on vertikaalinen kehitys yksilöissä, tiimeissä ja organisaatiokulttuurissa?

Anne Elina Akolan Itseohjautuvuus ja intuitio - Suunnistus työyhteisön supervoimiin (Basam Books 2020)  sisältää rautaisannoksen itseohjautuvuuden teoriaa selkeästi esitettynä, itseohjautuvuuden kehittämisen prosessimallin sekä käytännöllisiä harjoituksia.

Teoksesta on löydettävissä työyhteisön ja yksilöiden supervoimat, joilla saadaan aikaan sekä kilpailukykyä että kestävää hyvinvointia tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kirjassa on haastateltu huippuluokan johtajia ja asiantuntijoita siitä, mitä itseohjautuvuus ja intuitio heille merkitsevät ja kuinka itseohjautuvuuden kehittämistä on toteutettu erilaisissa organisaatioissa. Haastateltavina muiden muassa psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt, Suomen kansallisoopperan pääjohtaja Gita Kadambi ja Eriksson Finlandin tiimimanageri ja coach Minna Hallikainen.

Anne Elina Akola FM, KM, ACC, Certified Transformational Presence Coach on toiminut valmentajana, yrittäjänä ja johtotehtävissä kulttuurin, liike-elämän ja yhdistysten parissa. Hänet tunnetaan puhujana itsen johtamista ja uutta organisaatiokulttuuria käsittelevissä aiheissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:

Myyntipäällikkö
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

+358 40 841 7913https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme