Puhdistamo - Real Foods Oy

Jääkiekkoilija Aleksander Barkov ja Puhdistamo solmivat kumppanuuden

Jaa

NHL-joukkue Florida Panthersin suomalaiskapteeni, jääkiekkoilija Aleksander Barkov ja lempääläläinen hyvinvointibrändi Puhdistamo ovat virallistaneet pitkäaikaisen kumppanuutensa. Hurjassa nosteessa oleva NHL-supertähti on Puhdistamon urheiluravinnesarja Puhdistamo Athleticsin keulakuva.

NHL-tähti Aleksander Barkovista tulee Puhdistamo Athleticsin keulakuva.
NHL-tähti Aleksander Barkovista tulee Puhdistamo Athleticsin keulakuva.

”Annan itsestäni aina kaiken jäällä. Käännän jokaisen kiven ja etsin jokaisen pienen yksityiskohdan, joka voisi tehdä minusta entistä taitavamman, nopeamman, vahvemman, kestävämmän ja terveemmän. Puhdistamo on neuvonut minua vuosien varrella puhtaan ravinnon suhteen, ja olen oppinut paljon siitä, miten voin parantaa omaa suorituskykyäni ravinnon kautta. Minusta on hienoa päästä vastavuoroisesti edustamaan Puhdistamo Athleticsia ja sitä kautta auttamaan kaikkia muitakin urheilijoita”, Aleksander “Sasha” Barkov sanoo.

Tavoitteena muuttaa urheiluravinne- ja energiajuomakulttuuria puhtaampaan suuntaan

Puhdistamon tavoitteena on viedä muun muassa urheiluravinteet ja energiajuomat uudelle tasolle. Puhdistamo Athletics -urheiluravinteet ovat korkealuokkaisia tuotteita, jotka eivät sisällä turhia lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Tuotteet on valmistettu 100 % puhtaista raaka-aineista ja ne on suunniteltu tukemaan tehokasta treeniä, kokonaisvaltaista palautumista ja nesteytystä. Energiajuomat puolestaan valmistetaan täysin luontaisista aineosista ilman keinotekoisisa makeutusaineita tai turhia lisäaineita.

Kumppanuuden tavoitteena on tuoda esille, minkälaisista palasista urheilijan suorituskyky koostuu ja miten siihen voi vaikuttaa laadukkaan, puhtaan ja monipuolisen ravinnon sekä urheiluravinteiden avulla.

”Sasha on käyttänyt pitkään tuotteitamme, ja olemme seuranneet hänen matkaansa NHL:ssä. Sashaa ja Puhdistamoa yhdistää ennen kaikkea se, että kumpikaan ei ole valmis tekemään kompromisseja: molemmat suhtautuvat omaan juttuunsa tinkimättömästi. Siksi hän oli luonteva valinta Puhdistamo Athleticsin kasvoksi. On mahtavaa, että voimme yhdessä Sashan kanssa opastaa urheilijoita kohti parempia valintoja”, Puhdistamon toimitusjohtaja Henri Valonen kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt:

Henri Valonen, toimitusjohtaja
+358 44 988 6869
henri.valonen@puhdistamo.fi 

Hanna Heikurainen, markkinointijohtaja
+358 50 371 6337
hanna.heikurainen@puhdistamo.fi

Kuvat

NHL-tähti Aleksander Barkovista tulee Puhdistamo Athleticsin keulakuva.
NHL-tähti Aleksander Barkovista tulee Puhdistamo Athleticsin keulakuva.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Puhdistamo - Real Foods Oy
Ruokosmetsänkatu 10
37570 Lempäälä

010 338 8700http://www.puhdistamo.fi/

Puhdistamo

Lempääläläinen Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun.  

Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.  

Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso! 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Puhdistamo - Real Foods Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme