NTRNZ media

Jääkiekkojoukkue Kirkkoniemen Puckers ja Barents Hockey liiga ehdolle Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi

Jaa

Norjassa menestykseksi nousseen Puckers–TV-sarjan myötä julkisuutta saaneet Kirkkoniemen harrastejääkiekkojoukkue sekä Barents Hockey liiga ovat ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi rajat ylittävästä yhteistyöstään. Oululainen NTRNZ media Oy vastasi TV-sarjan Suomen tuotannosta, ja oli osaltaan mukana rakentamassa ilmiötä.

Puckers-TV-sarja on tarina arktisesta jääkiekosta, lämpimästä ystävyydestä ja kylmästä kansainvälisestä politiikasta. Sarja seuraa Suomen, Norjan ja Venäjän harrastejääkiekkojoukkueita, jotka pelaavat Barents Hockey liigaa.

Dokumenttisarjaa kuvattiin talvella 2019-2020 kaikissa kolmessa maassa, ja se sai Norjan NRK:lla ensi-illan joulukuussa. Sarja sai huippuarvostelut heti ilmestymisensä jälkeen ja mm. Norjan suurimpiin lehtiin kuuluva Dagbladet antoi sarjalle arvostelussaan täydet pisteet.

- Olin otettu kun Norjan NRK:lta kysyttiin olisimmeko kiinnostuneita hankkeesta. Kun kyseessä oli pohjoiseen sijoittuva laatusarja, kiinnostus vain kasvoi. Aihe jota käsitellään harrastejääkiekon kautta tuntui tärkeältä ja mielenkiintoiselta, kertoo NTRNZ median perustaja ja Puckers-sarjan Suomen vastaava tuottaja Teemu Hostikka.

Nobel-instituutin perusteluissa kerrotaan, että Yhdysvaltojen ja Venäjän suhteiden ollessa tällä hetkellä huonoimmat sitten kylmän sodan, vastaava rajat ylittävä yhteistyö on tärkeä keino ylläpitää rauhaa.


Kokenut palkittu tuotantoryhmä tuotannon takana

Oululainen NTRNZ media vastasi Puckers-sarjan tuotannosta niin Suomessa, kuin myös Venäjällä ja Norjassa. Suomesta Barents Hockey liigaa pelaa Ivalon Tukikepit -joukkue, joiden peliretkiä ja arkea sarja seuraa. Tuotantoryhmä koostui kokeneesta ja palkitusta tiimistä, joka on myös Eränkävijät -sarjan taustalla.

- Puckers-joukkueen Nobelin rauhanpalkinnon ehdokkuus on mielestäni malliesimerkki siitä, että pienetkin teot ja asiat voivat saada isoja positiivisia asioita aikaan. On hienoa, että tämä toiminta saa huomiota ja tunnustusta. Toivon todella, että Barents Hockey liiga jatkuu tulevaisuudessakin ja tämä ehdokkuus rohkaisisi yleisesti rajoja ylittävään ystävyystoimintaan, vaikka harrasteurheilun muodossa, sanoo Teemu Hostikka.

Tuotannon pääkuvaajina Suomessa toimivat Mika Hirvonen ja Miika Ylitalo, ja sarjan tuottamisesta sekä ohjaamisesta vastasivat Anna-Reeta Eksymä ja Teemu Hostikka. Sarja nähdään Suomessa Ylen kanavilla lähitulevaisuudessa.


Lisätietoja:
Teemu Hostikka
p. 045 639 8664
teemu.hostikka@ntrnz.com


Eilif Bremer Landsend
p. +4792224573
Tuottaja, NRK

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NTRNZ media
NTRNZ media
Höyrymyllyntie 38
90520 Oulu

http://www.ntrnz.com

NTRNZ media on sisällöntuotantoon ja markkinointiin erikoistunut luova talo, jonka ydinarvoihin kuuluu puhtaan, pohjoisen luonnon kunnioittaminen. Tuotamme sisältöä kaikille alustoille, kanaville ja medioille. Erikoisosaamistamme on visuaalisuuden, verkkopalveluiden ja liikkuvan kuvan yhdistäminen.

NTRNZ media is an award-winning creative house specialised in content production and marketing. We create formats, content and concepts for all platforms, channels and media globally. We design and implement impressive combinations of visuality, online services and video. Pure, northern nature is our eternal source of inspiration.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NTRNZ media

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme