Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Jääkiekon MM-kisat tarjoavat oppimisen mahdollisuuksia TAKKin opiskelijoille

Jaa
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on viimevuotiseen tapaan mukana jääkiekon MM-kisoissa yhteistyössä Jääkiekkoliiton ja Jetsetclub Oy:n kanssa. Tampereen valtatien kampuksella riittää vipinää koko kisojen ajan, kun se toimii Jääkiekkoliiton vapaaehtoisten taukopaikkana ja kisojen VIP-tilana.
Sisustajaopiskelijat ja muut MM-kisojen TAKKilaiset asettuivat yhteiskuvaan Satu ja Timo Jutilan kanssa.
Sisustajaopiskelijat ja muut MM-kisojen TAKKilaiset asettuivat yhteiskuvaan Satu ja Timo Jutilan kanssa.

- TAKKin opiskelijoillekisat ovat todella hyvä mahdollisuus näyttää osaamistaan ja asennettaan töiden tekemiseen. Samalla se on tilaisuus nauttia ja kokea kansainväliseen kisatapahtumaan liittyviä elämyksiä, kertoo TAKKin kisavastaava Maria-Liisa Korolainen.

- Halusimme tarjota tämän mahdollisuuden opiskelijoille myös tänä vuonna, kun kisat päädyttiin järjestämään uudelleen Tampereella.

- Yhteistyö TAKKin kanssa viime vuoden MM-kisoissa oli hieno kokemus. Opiskelijoiden into ja osaaminen tekivät meihin vaikutuksen, Timo Jutila perustelee.

VIP-tapahtumien toteutuksessa on mukana opiskelijoita eri ammattialoilta: Sisustusremontoijaopiskelijat vastaavat tilojen ilmeestä. Mara-alan opiskelijoita tulee työskentelemään keittiö- ja tarjoilupuolen ammattilaisten rinnalla. Turva-alan opiskelijat ovat turvallisuushenkilöstön apuna varmistamassa kulkuoikeuksia ja asiakkaiden opastamista. Kauneudenhoitoalan opiskelijat kruunaavat VIP-asiakkaiden fiilikset kasvomaalauksilla ja ehostuksilla ennen areenalle siirtymistä.

Opiskelijat vastaavat VIP-tilojen kisailmeestä

Sisustusremontoijaopiskelijat esittelivät VIP-tilojen ilme-ehdotuksensa JetSetClubin Satu ja Timo Jutilalle helmikuussa. Opiskelijat olivat suunnitteluvaiheen ajan koulutussopimusjaksolla Jutiloiden yrityksessä. Työpaikkaohjauksesta vastasi Minttu Nurminen, joka oli mukana viime vuoden kisakuvioissa opiskelijaroolissa ja työllistyi sen myötä Jutiloiden yritykseen.

Jutilat kiittelivät opiskelijoita luovasta ideoinnista ja siitä, että ideat ovat toteutettavissa myös käytännössä. Kiitosta sai myös se, että kustannukset oli otettu suunnitelmassa huomioon.

- Viime vuodesta saatuja kokemuksia päästään hyödyntämään tapahtuman ja tilojen suunnittelussa, Satu Jutila kertoo tyytyväisenä.

- Osittain pystytään hyödyntämään myös viimevuotisia materiaaleja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Kaikkea ei tarvitse tehdä alusta asti uudelleen, Maria-Liisa Korolainen jatkaa.

Suunnittelusta opiskelijat etenevät työsuunnitelman tekemiseen. Ja toukokuun alussa alkaa rakentaminen. Käytännön rakenteiden toteutukseen sisustajat saavat avukseen rakennusalan opiskelijoita. Kaikki on valmista, kun kisat käynnistyvät 12.5. Suomi–USA-pelillä.

Jääkiekkoliiton vapaaehtoiset käyvät tauolla TAKKissa

VIP-vieraiden lisäksi Tampereen valtatien kampuksella liikkuu Jääkiekkoliiton vapaaehtoisia, jotka käyvät tauoilla ja ruokailemassa areenan naapurissa TAKKin tiloissa.

- Sijaintimme areenan kyljessä tarjoaa hyvät mahdollisuudet tämän tyyppiseen yhteistyöhön, toteaa Korolainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maria-Liisa Korolainen, TAKK, puh. 044 7906 340, maria-liisa.korolainen@takk.fi
Timo Jutila, JetSetClub Oy, puh. 050 62801

Kuvat

Sisustajaopiskelijat ja muut MM-kisojen TAKKilaiset asettuivat yhteiskuvaan Satu ja Timo Jutilan kanssa.
Sisustajaopiskelijat ja muut MM-kisojen TAKKilaiset asettuivat yhteiskuvaan Satu ja Timo Jutilan kanssa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen valtatie 15
33100 TAMPERE

Vaihde 03 2361 111, info@takk.fihttp://www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Oma juttu löytyi kahdessa viikossa suurjänniteosaajakoulutuksesta5.6.2023 13:35:53 EEST | Tiedote

Sähkö- ja automaatioalan opiskelijat ympäri Suomen pääsivät tutustumaan suurjänniteasentajan työhön Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKissa järjestetyssä intensiivikoulutuksessa. Harjoitussähkökentällä onnistui niin käytännön harjoittelu kuin työnäytösten pitäminenkin alan yritysten avustamana. Tavoitteena oli saada opiskelijat kiinnostumaan sähköverkkoalan töistä – ja niin myös kävi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme