Eläketurvakeskus (ETK)

Jaakko Kiander ja Tuovi Rautjoki Eläketurvakeskuksen johtajiksi

Jaa

Jaakko Kiander on nimitetty Eläketurvakeskuksen tutkimuksesta, tilastoista ja suunnittelusta vastaavaksi johtajaksi ja Tuovi Rautjoki viestintäjohtajaksi.

Valtiotieteiden tohtori, dosentti Jaakko Kiander, 55, on nimitetty Eläketurvakeskuksen tutkimuksesta, tilastoista ja suunnittelusta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Kiander siirtyy Eläketurvakeskukseen Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävästä. Hän on toiminut Ilmarisella myös talousjohtajana.

Kiander on työskennellyt aiemmin myös mm. Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtajana ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATTin tutkimusprofessorina ja tutkimusjohtajana.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tuovi Rautjoki, 43, on nimitetty Eläketurvakeskuksen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 12.8.2019 alkaen. Hän siirtyy Eläketurvakeskukseen valtiontalouden tarkastusviraston viestintäpäällikön tehtävästä. Hän on toiminut aiemmin viestinnän päällikkötehtävissä myös muun muassa Suomen metsäkeskuksessa ja Vahanen-yhtiöissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Mikko Kautto, puh. 029 411 2185

Tietoja julkaisijasta

Eläketurvakeskus (ETK)
Eläketurvakeskus (ETK)
Kirjurinkatu 3
00065 ELÄKETURVAKESKUS

029 411 20http://www.etk.fi

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläketurvakeskus (ETK)

Tre av fem företagare planerar att fortsätta arbeta efter att ha uppnått pensionsåldern19.6.2019 09:00:00 EESTTiedote

Företagare tror klart oftare än löntagare att de kommer att fortsätta arbeta. Största orsaken är att arbetet är trevligt och intressant, men det finns också ekonomiska skäl i bakgrunden. Endast hälften av företagarna upplever att de betalar in till en tillräcklig pension för sig själva. En del tänker fortsätta arbeta för att de har tjänat in för lite pension.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme