Isobar

Jaakko Koskinen Isobar Finlandin luovaksi johtajaksi

Jaa

Luova toimisto Isobar Finland on nimittänyt Jaakko Koskisen luovaksi johtajaksi 1.3.2019 alkaen. Koskinen on työskennellyt Dentsu Aegis Networkiin kuuluvassa Isobarissa Senior Creativena 1.1.2017 lähtien.

Tuore nimitys nostaa hänet koko toimiston suunnittelutyön johtoon. Aiemmin Koskinen on työskennellyt muun muassa McCann Helsingissä. 

”Tällä alalla luovien ihmisten tehtävänä on olla tämän maailman näkijöitä kaikissa ulottuvuuksissa, tarttua merkityksellisiin hetkiin ja kiteyttää ne ajankohtaisiksi, kiehtoviksi konsepteiksi,” Koskinen sanoo. 

”Maailma, kulttuuri ja myös koko elämänkaari on jossain murroksessa jatkuvasti, samalla tavalla kuin kaupungit, jotka eivät valmistu koskaan. Kun jokin saadaan valmiiksi, niin jossain syntyy aina jotain uutta. Ajasta olla puhtaasti utelias tulee alallamme entistä arvokkaampaa,” hän jatkaa. 

Isobar Finlandin asiakkuuksia on muun muassa Fiskars, Biltema, Subway ja Huoneistokeskus. Isobar Finland on osa Isobar Nordicsia, joka työllistää yli 270 ihmistä. Isobarin strategian ytimessä on luovuuden ja teknologian yhdistäminen asiakkaiden liiketoimintahaasteiden ratkaisemiksi. 

“Jaakon rooli luovuutemme airuena ja pohjoismaisten toimistojemme osaamisen yhdistäjänä on merkittävä. Tämä on looginen askel teknologian ja luovuuden pyhässä liitossa, jota tulemme vahvistamaan myös jatkossa,” Isobar Finlandin toimitusjohtaja Mikko Rissanen kertoo. 

Maailman suurimpiin markkinointiviestinnän konserneihin kuuluvan Dentsu Aegis Networkin katon alla toimivat Suomessa Isobarin lisäksi mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, dataan ja analytiikkaan fokusoiva Dentsu Data Services sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Isobar
Isobar
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

020 1230 530http://www.isobar.com/fi/en/

Isobar on asiakaslähtöinen digitoimisto, jonka visiona on olla Suomen halutuin tarinan, datan ja teknologian luova yhdistäjä. Isobar tarjoaa asiakkailleen luovan konseptoinnin, asiakasdialogien ja sisältömarkkinoinnin palvelut strategioista suunnitteluun ja monipuolisiin tuotantoihin. Isobar on kansainvälinen ketju, joka toimii yli 6 000 asiantuntijan voimin 85 toimistossa 45 maassa osana markkinointialan konserni Dentsu Aegis Networkia.

Dentsu Aegis Networkiin kuuluu Isobarin lisäksi mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, sisältömarkkinointitoimisto John Browm Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, datayksikkö DDS sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isobar

Pohjoismaiden suurin digitoimistoketju laajentaa dialogistrategian ja markkinoinnin automaation palvelut Suomeen19.6.2017 13:28:42 EESTTiedote

Luova digitoimisto Isobar Finland tuo Suomen markkinoille tanskalaisen sisartoimistonsa Magnetixin palvelut dialogistrategiaan ja markkinoinnin automaatioon liittyen. Markkinoinnin automaatiossa Isobarin erikoisosaaminen laajenee asiakkuusohjelmiin, sisällöntuotantoon, CRM-ratkaisuihin sekä verkkokauppa-alustoihin. Isobarin muita palveluita ovat muun muassa digitaaliset markkinointistrategiat, sisältömarkkinointi sekä luova suunnittelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme