Vaasan kaupunki - Vasa stad

Jääladuille pääsee hiihtämään 12.2. alkaen

Jaa

Vaasan kaupunki on vetänyt meren jäälle perinteisen hiihtotavan ladut. Eteläisen ja pohjoisen kaupunginselän ladut ovat valmiita 12.2.

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari

Juuri valmistuneet perinteisen hiihtotyylin ladut on vedetty moottorikelkalla. Vapaan tyylin hiihto jäällä on mahdollista sitten, kun jäällä voidaan ajaa ja ladut painaa latukoneella.

Jäälatujen kunnossapito keskittyy viikonloppuihin, jolloin niille on eniten käyttöä.

Tarkemmat tiedot kaikista Vaasan kaupungin ylläpitämien latujen sijainnista ja kunnosta löytyvät osoitteesta: www.vaasa.fi/jaa-latu-ja-rinnetilanne

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Jari Kiveliö, puh. 0400 560 846, jari.kivelio@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme