Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? VAMKin insinööriohjelmien lisähaku alkaa tänään

Jaa

Kevään yhteishaku ja ylioppilaskirjoitukset sijoittuivat hankalasti päällekkäin. Jos pääsykokeet eivät menneet aivan nappiin, kaikki ei kuitenkaan ole vielä menetetty. VAMKin lisähaussa 2.8.–9.8. hakijat voivat hakea vielä opiskelemaan kahteen tekniikan alan koulutusohjelmaan.

Lisähaussa tarjolla on sähkötekniikan päiväopinnot (insinööri AMK) sekä esimerkiksi työn oheen soveltuvat konetekniikan monimuoto-opinnot (insinööri AMK).

– Kevät on koulunsa päättävillä kiireistä aikaa, ja osalla pääsykoe voi kärsiä tästä. Kesän lisähaku on hieno mahdollisuus tehdä koe rauhallisempana aikana. VAMK on hyvä vaihtoehto, jos arvostat monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia ja hyvää yhteishenkeä – uutena opiskelijana tänne kotiutuu vaivattomasti, kertoo päällikkö Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun käynnistyy maanantaina 2. elokuuta ja kestää 9. elokuuta asti. Haku päättyy 9.8. klo 15. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi.

Valintakoe järjestetään VAMKin kampuksella 12.8. Lisätietoja osoitteessa www.vamk.fi/haku

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme