Pirkanmaan ELY-keskus

Jalankulku- ja polkupyöräilyväylän rakentamistyöt alkavat Juupajoella

Jaa

Pirkanmaan ELY-keskus ja Juupajoen kunta aloittavat Koskitien jalankulku- ja polkupyöräilyväylän rakentamistyöt Juupajoella

Pirkanmaan ELY-keskus ja Juupajoen kunta aloittavat Koskitien (mt 14290) jalankulku- ja polkupyöräilyväylän rakentamistyöt Juupajoella Romulan ja St1-liikenneaseman välillä. Urakassa rakennetaan myös uudet suojatiet Koskitien Rotkon ja Sahantien UPM:n kohdalle. Lisäksi Koskitie päällystetään Salen ja kantatie 58:n väliseltä osuudelta, ja Koskitien huonokuntoiset taajamaportit poistetaan.

Rakennustöistä aiheutuu haittaa liikenteelle ja liikenne voi ajoittain ruuhkautua. Tarvittaessa työmaan kohdalla on käytössä alennetut nopeusrajoitukset ja työnaikaisia kaistajärjestelyjä.

Koskitien rakennustyöt käynnistyvät viikon 33 aikana. Urakka valmistuu tämän vuoden marraskuun loppuun mennessä. Rakennustöiden kustannusarvio on noin 500 000 euroa.

Urakoitsijana toimii Ylöjärven Kiviset Oy ja rakennuttajakonsulttina Ramboll Finland Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Jarkko Peurala
Puhelin 0295 036 280
Pirkanmaan ELY-keskus

Työmaapäällikkö
Mari Sipilä
Puhelin 040 757 0054
Ylöjärven Kiviset Oy

Rakennuttajakonsultti
Paula Halkola
Puhelin 040 634 2113
Ramboll Finland Oy

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme