Uudenmaan ELY-keskus

Jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelma KT51 välillä Kaapelitie – MT115 ja MT115 välillä KT51-Läntisen Kuninkaantien liittymä nähtävillä

Jaa

Siuntion kunta laatii yhdessä Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) kanssa jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmaa Siuntion kunnan alueella.

Siuntion kunta laatii yhdessä ELY-keskuksen kanssa  jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmaa.
Siuntion kunta laatii yhdessä ELY-keskuksen kanssa jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmaa.

Suunniteltavaa väylää on KT51 osuudella noin 5,2 kilometriä välillä Kaapelitie-Mt115 ja noin 3 kilometriä Mt115 välillä Kt51-Läntisen Kuninkaantien liittymä. Jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelman tarkoituksena on löytää toteuttamiskelpoiset ja ympäristöllisesti hyväksyttävät periaateratkaisut jalankulku- ja pyöräilyväylän jatkosuunnittelun pohjaksi. Kaikilla niillä, joiden etua tai oikeutta suunnitelma saattaa koskea on oikeus saada tietoa ja kertoa mielipiteensä asiasta (maantielaki 27 §).

Esisuunnitelman on tarkoitus valmistua syksyllä 2021.

Palautetta jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmasta voit lähettää 7.5 asti: Elisa Huotari, Destia Oy: elisa.huotari@destia.fi. tai puh. 040 5489980

Linkki suunnitelmaan:

https://www.siuntio.fi/jalankulku-ja-pyorailyvaylan-esisuunnitelma-kt51-valilla-kaapelitie-mt115-ja-mt115-valilla-kt51-lantisen-kuninkaantien-liittyma-nahtavilla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja suunnitelmasta antavat:

• Timo Onnela, Siuntio
timo.onnela@siuntio.fi, puh. 044 386 1286

• Kirsi Pätsi, Uudenmaan ELY-keskus,
kirsi.patsi@ely-keskus.fi, puh. 0295 021 331

• Elisa Huotari, Destia Oy,
elisa.huotari@destia.fi, puh. 040 5489980

Puhelimella yhteydenotot mielellään soittoaikana 6.5.2021 klo 15-17.

Kuvat

Siuntion kunta laatii yhdessä ELY-keskuksen kanssa  jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmaa.
Siuntion kunta laatii yhdessä ELY-keskuksen kanssa jalankulku- ja pyöräilyväylän esisuunnitelmaa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme