Suomen Cupin arvonnan suorittavat Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki ja kilpailupäällikkö Peter Lundström. Studion juontaa Sami Siltanen.

- Arvontakierrokset ja tulevien otteluiden jännittäminen on olennainen osa Suomen Cupia. On hienoa päästä välittämään arvonnat katsojille suorina lähetyksinä, Veikkauksen konseptipäällikkö Sami Siltanen kertoo.

Suomen Cupin arvontalähetyksissä tullaan tänä vuonna näkemään myös nostalgiahetkiä.

- Tänä vuonna tullaan ennen ja jälkeen arvontoja pyrimme kuulemaan ajankohtaisia haastatteluja vierailta ja näkemään muistoja menneiltä vuosilta. Suomen Cup on täynnä mielenkiintoisia ottelupareja ja hienoja tarinoita, joita tulee kertoa uusille sukupolville, Siltanen paljastaa.

Suomen Cupin ensimmäisessä arvonnassa on mukana 281 joukkuetta ja yhteensä arvontapalloja avataan 314 kappaletta. Suomen Cupiin ilmoittautui kokonaisuudessaan 333 joukkuetta eri puolilta Suomea. Pääsarjaseuroja on 52 kpl, jonka lisäksi mukana 281 kpl Kolmosessa tai sitä alempana pelaavaa seuraa, jotka siis osallistuvat tähän ensimmäiseen arvontaan.

- Suomen Cupin arvontojen näyttäminen suorina lähetyksinä on saanut hienon vastaanoton suomalaisessa jalkapalloyhteisössä. Suora lähetys vaatii paljon töitä, mutta teemme tämän mielellämme. Jännittävä tiistai-iltapäivä on taas edessä, sekä katsojille että arvontaorganisaatiolle, taustoittaa Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki.
 
Suora ja juonnettu lähetys on katsottavissa täällä tiistaina 31.1. klo 13 alkaen.

Lue lisää Suomen Cupista Palloliiton sivuilta