Lumileds

Jälkiasennettavat Philips X-tremeUltinon LED ‑polttimot mahdollistavat autoille entistä kirkkaamman ja tehokkaamman valon

Jaa

Lumiledsin uudessa X-tremeUltinon-polttimosarjassa on kattava valikoima Philips-LED-polttimoita autoihin. Niillä voidaan saavuttaa parempi näkyvyys jopa 200 prosenttia halogeenipolttimoa kirkkaamman valon ansiosta ja jopa 12 vuoden käyttöikä.

Helsinki – 12. lokakuuta 2017 – Lumileds tuo markkinoille uudet jälkiasennettavat Philips-LED-polttimot, joilla auton valot voidaan nostaa aivan uudelle tasolle. Uusi X-tremeUltinon-valikoima sisältää erittäin kirkkaita ja näkyvyyttä parantavia ajovalo- sekä merkinanto- ja sisävalopolttimoita. Nyt autoilija voi yhdellä polttimosarjalla päivittää autonsa valot LED-maailmaan ja saada lisäksi polttimoille pidemmän käyttöiän.

Uusi X-tremeUltinon-polttimosarja sisältää uutta tekniikkaa, joka pidentää polttimoiden käyttöikää ja lisää valotehoa. Sisävalopolttimoilla voidaan luoda täysin uusi tunnelma auton sisätiloihin – lisäksi ne ovat vaivattomat asentaa. Kirkkaat ja näkyvyyttä parantavat merkinantovalopolttimot puolestaan lisäävät turvallisuutta niin ajossa kuin jarrutuksessa.

”Uusi X-tremeUltinon-polttimosarja tarjoaa kattavan valikoiman jälkiasennettavia LED-polttimoita, joilla autoilija voi päivittää autonsa valot – niin sisältä kuin ulkoa. LED-polttimot parantavat ajokokemusta, ja jopa 12 vuoden käyttöikä tarkoittaa, että autoilijan tarvitsee hyvin harvoin vaihtaa polttimoita”, kertoo Lumileds Swedenin Business Development Manager Toni Tammi.

Lämmin valkoinen valo parantaa näkyvyyttä

X-tremeUltinon-sarjan ajovalopolttimoista ovat saatavilla H4- ja H7-versiot, ja ne sopivat useimpiin Suomessa käytössä oleviin autoihin. Suomen pitkän pimeän vuodenajan vuoksi kirkkaat ja näkyyvyyttä lisäävät valot ovat välttämättömyys, jotta autoilija pystyy nopeasti reagoimaan vastaan tuleviin tilanteisiin. X-tremeUltinon-polttimot on suunniteltu lisäämään valoa ja näkyvyyttä pitkälle auton eteen, joten ne sopivat erityisesti Suomen pimeän vuodenajan olosuhteisin. Jopa 6 500 kelvinin värilämpötilalla X-tremeUltinon-polttimot sekä lisäävät kuljettajan näkyvyyttä että auttavat muita autolijoita huomaamaan auton paremmin.

”Kehitämme jatkuvasti polttimoratkaisujamme, ja uuden X-tremeUltinon-sarjan LED-polttimot nousevat halogeenipolttimoita paremmaksi vaihtoehdoksi. LED-polttimoilla on jopa 200 prosenttia parempi näkyvyys1 ilman häikäisyä ja pidempi käyttöikä”, Toni Tammi kertoo.

LED-polttimoilla pidempi käyttöikä

Lumileds on kehittänyt Philips LED-polttimoihin lämmönhallintajärjestelmiä, kuten AirFlux2- ja AirCool3-tekniikat, joiden ansiosta ajovalopolttimoiden käyttöikä on jopa 12 vuotta. Auton sisävalopolttimot sisältävät kehittyneen CeraLight4-jäähdytysjärjestelmän, joka pidentää niiden käyttöikää.

Kolme uutta jälkiasennettavaa Lumileds-polttimotyyppiä: X-tremeUltinon LED ‑ajovalopolttimot, X-tremeUltinon LED ‑merkinantovalopolttimot sekä X-tremeUltinon LED ‑sisävalopolttimot saapuvat kauppoihin lokakuun loppuun mennessä.

Tärkeää: Nämä jälkiasennettavat LED-polttimot on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan yleisten teiden ulkopuolella, kuten ralli- ja kilparata-ajossa, minkä vuoksi ne on tarkastettava asennuksen yhteydessä.

Laki kieltää jälkiasennettavien LED-polttimoiden asentamisen julkisilla teillä käytettäviin ajoneuvoihin. Lumileds ei ole vastuussa ja/tai korvausvelvollinen. On käyttäjän omalla vastuulla, että jälkiasennettavia LED-valoja käytetään sovellettavan lain mukaisesti.

Suunniteltu ralli- ja kilparadoille. Ei ole tarkoitettu yleisillä teillä käytettäviksi. Jälkiasennettavia LED-ajovalopolttimoita ja merkinantovalopolttimoita ei saa myydä seuraavissa maissa: Saksa, Espanja, Slovakia, Kypros, Iso-Britannia, Alankomaat, Tšekin tasavalta, Kreikka, Latvia, Luxemburg, Malta ja Slovenia.

[1] Verrattuna halogeenivalojen lakisääteisiin minimivaatimuksiin
[2] AirFlux-tekniikka saatavilla LED-H4- ja LED-H8/H11/H16-ajovalopolttimoihin.
[3] AirCool-tekniikka saatavilla LED-H7-ajovalopolttimoihin.
[4] CeraLight-tekniikka saatavilla LED-T10-polttimoihin
[5] Verrattuna halogeenivalojen lakisääteisiin minimivaatimuksiin
[6] Valkoisissa LED-polttimoissa

Tuotetiedot: 

Jälkiasennettavat Philips X-tremeUltinon LED -ajovalopolttimot (LED-H4, H7, H8/H11/H16)*

LED-ajovalopolttimoissa leveä valkoinen valo
- Jopa 200 prosenttia enemmän valoa5 ja näkyvyyttä kuljettajalle

- Jopa 6 500 kelvinin värilämpötila takaa laadukkaan valkoisen valon
- Entistä pidempi, jopa 12 vuoden käyttöikä AirCool- ja AirFlux-tekniikoiden ansiosta
- SafeBeam-tekniikka suuntaa valon oikein ja vähentää häikäisyä
- Helppoja asentaa ja yhteensopivia useimpien automallien kanssa

Jälkiasennettavat Philips X-tremeUltinon LED -sisävalopolttimot (LED-T10, LED-sukkula 30/38/43 mm)*

Led-sisävalopolttimot
- Jälkiasennettavat LED-polttimot valaisevat laajemmin

- Voit muuttaa sisätilan tunnelmaa tyylisi mukaan
- CeraLight-tekniikka mahdollistaa entistä pidemmän käyttöiän
- Helppoja asentaa ja yhteensopivia useimpien automallien kanssa

Jälkiasennettavat Philips X-tremeUltinon LED -merkinantovalopolttimot [LED-P21 (5 W) / W21 (5 W), punainen/valkoinen]*

Kirkkaammat merkinantovalopolttimot lisäävät turvallisuutta
- Jälkiasennettavilla LED-polttimoilla taka- ja jarruvalot näkyvät selkeästi

- Jopa 8 000 kelvinin6 värilämpötila parantaa valojen näkyvyyttä
- LED-tekniikalla pidempi käyttöikä
- Helppoja asentaa ja yhteensopivia useimpien automallien kanssa

* Uusia Philips X-tremeUltinon-polttimoita voidaan käyttää ainoastaan LED-polttimoille soveltuvissa kannoissa.

Lisätietoja:

https://www.philips.fi/content/B2C/fi_FI/marketing-catalog/au/automotive-led/stunning-range.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tarjoaa:
Kasper Jørgensen
PR-yhteyshenkilö
Lumileds
Puh: +45 2672 1280
Sähköposti: kasper@help-pr.dk

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tietoa Lumiledsista

Lumileds on maailman johtava innovatiivisten valoratkaisuiden toimittaja auto-, mobiili-, IoT- ja valaisinteollisuudelle. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 9 000 työntekijää yli 30 maassa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Lumileds luo jatkuvasti uusia valaistusmahdollisuuksia.

www.lumileds.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumileds

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme