Jalofoods / Oy Soya AbJalofoods / Oy Soya Ab

Jalotofu ja FINCHEER ravintokumppanuuteen

Jaa
Kasviproteiinituotteiden pioneerina tunnettu Jalotofu liittyy osaksi suomalaisen huippucheerleadingin menestystarinaa. Yhteistyön myötä Jalotofu on syksystä 2022 lähtien mukana mahdollistamassa viime vuosina MM-kisoissa lukuisia mitaleita voittaneiden cheerleading-maajoukkueiden ravintovalmennuksia.
Maailmanmestaruuskisat 2022, Orlando, Yhdysvallat, Suomen Cheerleadingliitto
Maailmanmestaruuskisat 2022, Orlando, Yhdysvallat, Suomen Cheerleadingliitto

Urheilijan riittävä ja monipuolinen ruokavalio on kiistatta yksi menestymisen kulmakivistä, joten yhteistyötä Jalotofun kanssa odotetaan innolla.
 
"On upeaa saada Jalotofun raikas, moderni ja kestävien arvojen mukainen brändi mukaan suomalaisen cheerin menestyspolulle. Jalotofu on erinomainen kumppani FINCHEERille, joka edustaa paitsi suomalaista huippucheeriä, myös kansainvälistä huipputasoa", iloitsee Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Anni
Vesa.

Jalotofun ja FINCHEERin yhteistyön tavoitteena on osoittaa, kuinka hyvin suunnitellussa kasvispainotteisessa ateriassa urheilijan ei tarvitse tinkiä mausta, ravintoaineiden laadusta tai mistään muustakaan. Kiireisen arjen keskellä ruoanlaiton pitää myös olla nopeaa, helppoa ja hauskaa. Maajoukkueurheilijoille suunnattujen ravintovalmennusten lisäksi liiton ja maajoukkueiden somekanavissa tullaan jakamaan kuukausittaiset arkireseptit, joissa proteiininlähteenä käytetään tofua.

”On kunnia-asia olla mukana suomalaisessa huippu-urheilussa, joka on ollut maailman kärkitasolla useana vuonna peräkkäin. Tässä yhteistyössä huippuluokan ravinto antaa hyvät eväät menestyä kilpailussa myös tulevina vuosina ja kasvattaa uusia lajin harrastajia joka tasolle. Cheerin harrastajat ovat Jalotofun ydinkohderyhmää ja tämä yhteistyö on luonnollinen tapa lisätä molemminpuolista lisäarvoa.”, toteaa Jalofoodsin toimitusjohtaja Jouko Riihimäki.

FINCHEER edustaa suomalaista huippucheerleadingia. Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji, jonka harrastajia on Suomessa noin 12 000. Lajin taso Suomessa on kansainvälisesti erittäin korkea. Suomi on nelinkertainen, hallitseva naisten maailmanmestari ja huhtikuussa 2022 käydyistä MM-kilpailuista Suomi sai kultamitalien lisäksi kotiintuomisiksi hopean ja kaksi pronssia. Heinäkuussa 2022 käydyistä EM-kisoista Suomi sai kotiintuliaisiksi mestaruuden kaikissa aikuisten pääsarjoissa sekä tyttöjen cheer-sarjassa.

Jalotofu on Jalofoodsin luomusoijapavuista valmistettu kasviproteiinituote, jota on valmistettu Tammisaaressa jo 30 vuoden ajan. Jalotofun lisäksi Jalofoodsin valikoimasta löytyvät myös Jalotempe-tuotteet. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Maailmanmestaruuskisat 2022, Orlando, Yhdysvallat, Suomen Cheerleadingliitto
Maailmanmestaruuskisat 2022, Orlando, Yhdysvallat, Suomen Cheerleadingliitto
Lataa
Herkullinen Jalotofu pannulla
Herkullinen Jalotofu pannulla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jalofoods / Oy Soya Ab
Jalofoods / Oy Soya Ab
Malminrinne 1 B
00180 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jalofoods / Oy Soya Ab

Uudet Jalotofu-tuotteet tekevät kotikokeista aasialaisten kasvisruokien taikureita2.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Kasviproteiinien valikoimaan on saapunut Jalotofua ja Jalotempeä valmistavan Jalofoodsin asiakastoiveita täyttäviä uutuuksia. Jalotofu Klassikko -sarjan uusin tuote, Jalotofu Aasia, on aasialaisittain valmiiksi marinoitu ja helppokäyttöinen tofu. Vuonna 2020 lanseerattu, nopeasti kuluttajien suosioon noussut Jalotofu Paahtopalat -sarja on niin ikään täydentynyt aasialaisittain maustetulla käyttövalmiilla, revityllä tofulla.

Uusi biokaasulaitos varmistaa suomalaisen elintarvikevalmistuksen kilpailukykyä epävarmoissa markkinaolosuhteissa26.10.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Jalotofua valmistava Oy Soya Ab on käynnistänyt biokaasulaitoksen tehtaansa yhteyteen Raaseporin Leksvallissa. Biokaasulaitoksen käyttö on aloitettu syyskuussa 2022 hyödyntäen ainoastaan tehtaan omia sivuvirtoja. Toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset ja näistä johtuva korkea energian markkinahinta ovat nostaneet tämän vihreän energiahankkeen roolin yhä kriittisemmäksi yrityksen kilpailukyvyn varmistamisessa. Samalla kierrätetään sivuvirtojen ravinteet maatalouteen parantamaan kotimaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme