Readme.fi

Jamie Oliverilta rentoa reseptiikkaa porukalla jaettaville aterioille

Jaa

Jamie Oliverin uusi ruokakirja Syödään yhdessä - Unohtumattomat ateriat helposti sisältää yli 120 innostavaa ja vaivatonta reseptiä. Syödään yhdessä on opas uskomattoman maistuviin ja omien läheisten kanssa jaettaviin aterioihin!

kansi_hires
kansi_hires

Jamien uusin teos Syödään yhdessä - Unohtumattomat ateriat helposti tekee ruoanlaitosta rennompaa. Kirja aseistaa lukijansa neuvoilla, vinkeillä ja nikseillä, jotka auttavat valmistautumaan ja pysymään askeleen edellä. Läheisten kanssa vietetty aika on tuskin koskaan tuntunut yhtä tärkeältä, ja loistava ruoka on täydellinen tekosyy kokoontua yhteen. Jokainen luku esittelee yhden aterian – curry-illanvietosta viime hetken kesteihin ja puutarhalounaista syksyn syöminkeihin – vaivattomalla ja edullisella menulla, jonka voi suurimmaksi osaksi valmistaa etukäteen.

Jamie pyrkii vähentämään ruoanlaittoaikaa riippumatta siitä, valmistetaanko kokonainen ateria vai valitaanko yksittäinen resepti lähes 130 joukosta. Näin vieraiden kanssa seurusteluun jää mahdollisimman paljon aikaa.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/jamie-oliver-syodaan-yhdessa-unohtumattomat-ateriat-helposti/

Lisätietoja:

Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: jussi.kiilamo@readme.fi

Kuvat

kansi_hires
kansi_hires
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Someri − Jatkosodan saaritaistelu kesti 36 rajua tuntia, päättyen suomalaisten täydelliseen voittoon21.6.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2022 tulee kuluneeksi 80 vuotta Itämeren suurimmasta meritaistelusta sitten Ruotsinsalmen taistelun vuonna 1790. Ne molemmat myös käytiin osin samoilla, Kotkan eteläpuolisilla merialueilla ja samoilla päivämäärillä. Harri V. Hietikon kirjoittama ja Readme.fi:n kustantama Someri – Jatkosodan saaritaistelu on kertomus saaritaistelun ehdottomuudesta, suomalaisten sotilaiden ja sotilaskotisisarten rohkeudesta ja ihmiskohtaloista noiden dramaattisten tuntien aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme