K-kauppiasliitto

Janne Itkonen K-kauppiaiden valtakunnalliseen luottamustehtävään

Jaa
K-Citymarket Kirkkonummen kauppiasyrittäjä Janne Itkonen on valittu valtakunnallisen K-Citymarket-ketjun johtokunnan varapuheenjohtajaksi sekä K-ruokakauppiasyhdistyksen hallitukseen. Luottamustehtävässään hän pääsee tuomaan alueensa kauppiaiden näkemystä koko ketjun kehittämiseen.

Janne Itkonen on työskennellyt nykyisessä kauppapaikassaan yhdessä puolisonsa Riikka Itkosen kanssa tammikuusta 2017 alkaen. Tätä ennen he toimivat kauppiaina Hämeenlinnassa K-Citymarket Hämeensaaressa sekä Mäntässä, josta kauppiasura alkoi lähes 12 vuotta sitten K-Market Ruokapaletin kauppiaana.

 

Lisätietoja:

Janne Itkonen, puh. 050 531 1055, janne.itkonen@citymarket.fi

 

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. 

 

K-ketjuilla (K-Citymarket, K-Supermarket K-Market, Neste K, K-Rauta, Intersport) on ketjun K-kauppiaista koostuva johtokunta, joka kehittää ketjun strategiaa, konseptia ja toimintaperiaatteita yhteistyössä Keskon ketjuyksikön kanssa.

 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. K-kauppiasliitto viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme