Etelä-Savon ELY-keskus

Jari Mutanen on nimitetty Etelä-Savon ELY-keskuksen ylijohtajaksi

Jaa

Valtioneuvosto on nimittänyt diplomi-insinööri Jari Mutasen Etelä-Savon ELY-keskuksen uudeksi ylijohtajaksi ajalle 1.5.2021– 31.12.2024. Ylijohtaja vastaa ELY-keskuksen toiminnan tuloksellisuudesta ja yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta.

Ylijohtaja Jari Mutanen. Kuva: Paula Kettunen. Vapaa julkaistavaksi.
Ylijohtaja Jari Mutanen. Kuva: Paula Kettunen. Vapaa julkaistavaksi.

Jari Mutanen nimitettiin aiemmin tänä vuonna Etelä-Savon ELY-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajaksi ajalle 1.5.2021 - 31.12.2024.

Mutanen siirtyi Etelä-Savoon Pohjois-Savon ELY-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajan virasta.

Jari Mutasella on pitkäaikainen ja laaja johtamiskokemus ELY-keskuksen ja Etelä-Savon ympäristökeskuksen palveluksesta. Ennen nimitystään Etelä-Savon ELY-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajaksi, hän työskenteli vastaavassa tehtävässä Pohjois-Savon ELY-keskuksessa vuodesta 2010. Sitä ennen hän työskenteli Etelä-Savon ympäristökeskuksessa johtotehtävissä vuosina 1996–2009.

– Tässä tapahtuu tosiaan paluu juurilleni, toteaa Jari Mutanen. Vakituinen virkamiesurani käynnistyi tasan 30 vuotta sitten Mikkelin vesi- ja ympäristöpiirissä. Virasto vaihtui Etelä-Savon ympäristökeskukseen ja ELY-keskusten aloitus vei minut Pohjois-Savoon. Etelä-Savosta olen myös kotoisin, tarkemmin sanottuna Anttolasta. Yhdessätoista vuodessa on tapahtunut paljon muutoksia ja onkin mukavaa alkaa tutustua uusiin työkavereihin ja sidosryhmiin vanhoja tuttuja unohtamatta.

ELY-keskuksen Jari Mutanen näkee tärkeänä tekijä maakunnan kestävän menestyksen tukemisessa.
- Monipuolinen osaaminen, toimivat palvelut, luottamus ja yhdessä tekeminen ovat kaiken perusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ylijohtaja Jari Mutanen, Etelä-Savon ELY-keskus, p. 0295 026 830, jari.mutanen(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Ylijohtaja Jari Mutanen. Kuva: Paula Kettunen. Vapaa julkaistavaksi.
Ylijohtaja Jari Mutanen. Kuva: Paula Kettunen. Vapaa julkaistavaksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Savon ELY-keskus
Etelä-Savon ELY-keskus
Jääkärinkatu 14, PL 164
50101 Mikkeli

0295 024 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-etela-savo

Etelä-Savon ELY-keskus tuottaa valtion aluehallinnon palveluja ja osallistuu maakunnan kehittämiseen Etelä-Savon maakunnan alueella. Palvelumme kohdistuvat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, maaseutuun sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin. Omaa toimialuetta laajemmin hoidamme rakennerahastotehtäviä Itä-Suomen alueella, koordinoimme vesienhoitoa Vuoksen vesistöalueella ja vastaamme valtakunnallisen TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksen toiminnasta. Viraston toimipaikka sijaitsee Mikkelissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Savon ELY-keskus

Etelä-Savon elinkeinoelämän näkymät ovat kehittymässä positiiviseen suuntaan10.5.2021 10:06:04 EEST | Tiedote

Elinkeinoelämän kokonaisnäkymät ovat Etelä-Savossa puolen vuoden tähtäimellä neutraalit ja vuoden tähtäimellä positiiviset. Koronan vaikutukset jäivät Etelä-Savon yrityksille lievemmiksi kuin vielä viime syksynä odotettiin. Ensimmäisenä koronaepidemian ja siihen liittyvien rajoitusten haitat otti vastaan tapahtuma-ala ja siihen kiinteästi kytkeytyvät liiketoiminnot, kuten kuljetuspalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme