Jehovan todistajien konventeissa näkökulmia kestävyydestä

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 5.6.2017. JEHOVAN TODISTAJIEN ALUEKONVENTIT VIIDESSÄ ERI KAUPUNGISSA 2017.

Miten elää onnellista elämää ja katsoa tulevaisuuteen luottavaisin mielin? Aihetta käsitellään monipuolisesti Jehovan todistajien kesän 2017 konventeissa.  Ne järjestetään tänä kesänä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa sekä ruotsinkielinen konventti Vaasassa ja viittomakielinen Hämeenlinnassa. Konventin teema on ”Älä luovuta!”.

Konventtien sarja alkaa  Helsingin Jäähallissa 9. kesäkuuta ja jatkuu kahtena seuraavana viikonvaihteena.   Helsingissä ohjelma esitetään ensimmäisenä viikonloppuna myös englanniksi ja kolmantena viikonloppuna venäjäksi.

Opetusmenetelmänä käytetään videoita, joita esitetään jättinäytöiltä. Videoilla havainnollistetaan sitä, mitä Raamattu ja luonto opettavat kestävyydestä.  Uutuutena on kolmena konventtipäivänä esitettävä elokuva, jossa seurataan erään perheen vaiheita. Raamatussa kerrottu Lootin vaimon tapaus saa aivan uutta merkitystä tuon perheen elämässä. Ohjelma alkaa perjantaina klo 9.20. Sunnuntai-iltapäivän ohjelmassa on rohkaiseva puhe aiheesta ”Älä menetä toivoasi!”. Konventtia edeltää kolme viikkoa kestävä kampanja, jonka aikana Jehovan todistajat kutsuvat ihmisiä tilaisuuteen.

Jehovan todistajien konventit on jaettu perinteiseen tapaan useampaan kaupunkiin Suomessa ja useammalle viikonlopulle,  jotta konventteihin pääsy on helpompaa. Kaikkiaan konventteihin odotetaan yli 25 000 ihmistä. Jehovan todistajat ovat Suomen kolmanneksi suurin uskonnollinen yhdyskunta.

Lisätietoa: www.jw.org

Lisää tietoa: www.jw.org/fi/jehovan-todistajat/konventit/

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:

Seppo Lehtomäki
0400 415 710

Jukka Helenius
044 099 4444

Andreas Sikl
045 653 0696

Sähköposti:
info@konventti.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jehovan todistajat
Puutarhatie 60
01300 Vantaa

http://www.jw.org