Jenny Nyman Adoptioperheiden toiminnanjohtajaksi

Jaa

Adoptioperheet ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Jenny Nyman. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnan johtamisesta hallituksen ja rahoittajan linjausten mukaisesti. Nyman on aiemmin toiminut muun muassa kokoomuksen naisjärjestön pääsihteerinä ja Uudenmaan piirijärjestön toiminnanjohtajana. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri. Nyman aloittaa tehtävässä 17.2.2020.

Jenny Nyman Adoptioperheiden toiminnanjohtajaksi
Jenny Nyman Adoptioperheiden toiminnanjohtajaksi

"Olemme todella iloisia, että saamme Jennyn viemään kaikin tavoin kasvavaa järjestöämme uudelle vuosikymmenelle. Jennyllä on juuri sellaista osaamista, mitä kasvava yhdistys tarvitsee: vahvaa kokemusta kokonaisuuksien ja ihmisten johtamisesta, näyttöjä vaikuttamisesta ja ymmärrystä viestinnän merkityksestä vaikuttamistyössä", sanoo Adoptioperheet ry:n puheenjohtaja Pauliina Pulkkinen.

"Olen valtavan innoissani saadessani työskennellä merkityksellisessä, kasvavassa ja vaikuttavassa järjestössä, joka edistää perheiden hyvinvointia ja rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Uskon, että osaamiseni, kokemukseni ja verkostoni ovat hyödyksi tässä valtavan tärkeässä työssä" , Jenny Nyman sanoo. 

Adoptioperheet ry on valtakunnallinen järjestö, joka kokoaa yhteen kaikki, joita adoptio koskettaa. Vaikutamme adoptoitujen ja heidän perheidensä elämään tekemällä edunvalvontatyötä, järjestämällä vertaistukea ja koulutusta, julkaisemalla oppaita sekä hyödyntämällä laajaa verkostoamme. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja Pauliina Pulkkinen, 050 574 5288

Toiminnanjohtaja Jenny Nyman, 040 538 4652

Kuvat

Jenny Nyman Adoptioperheiden toiminnanjohtajaksi
Jenny Nyman Adoptioperheiden toiminnanjohtajaksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Adoptioperheet ry
Lintulahdenkatu 10
00500 HELSINKI

https://adoptioperheet.fi/

Adoptioperheet ry on adoption kokemusasiantuntija, joka tuottaa tietoa, tarjoaa vertaistukea ja vaikuttaa. 
Olemme kotimaasta ja ulkomailta adoptoitujen, adoptiota harkitsevien, adoptioprosessissa mukana olevien ja kotimaasta ja ulkomailta adoptoineiden yhdistys, ja pyrimme toiminnallamme tukemaan adoption koskettamia perheitä, ottamaan kantaa julkisuudessa käytävään adoptiokeskusteluun ja parantamaan adoptioperheiden yhteiskunnallista asemaa. Koordinoimme vertaistukeen ja adoption edistämiseen liittyviä toimintoja sekä vaikutamme sosiaalialan verkostoissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Adoptioperheet ry

Kansainvälisessä adoptiossa on kyse perheeksi tulemisesta10.1.2019 09:02:19 EET | Tiedote

Perussuomalaiset Nuoret vaativat kannanotossaan 9.1.2019, että kansainvälisen adoption tukeminen on lopetettava. Kannanotto perustuu virheellisiin taustaoletuksiin. Kannanotossa väitetään muun muassa, että kansainvälistä adoptiota perustellaan maailman hätää kärsivien auttamisella. Suomessa asia on juuri päinvastoin, eikä altruismia pidetä kestävänä motivaationa adoptiolle, jossa solmitaan lapsi-vanhempi-suhde loppuiäksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme