BookBeat

Jere Karalahden henkilökuva lokakuun kuunnelluin äänikirja

Jaa

Jääkiekkoilija Jere Karalahden rosoisen taipaleen tarina kiinnostaa suomalaisia lukijoita. Myös Dan Brownin uutuuskirja Alku sekä muut dekkarit kiinnostavat suomalaisia äänikirjan kuuntelijoita.

Jääkiekkoilija Jere Karalahden rosoisen taipaleen tarina kiinnostaa suomalaisia lukijoita. Aki Linnanahteen kirjoittama henkilökuva Jere (WSOY) oli aivan omassa luokassaan äänikirjasovellus BookBeatin lokakuun myydyimpien äänikirjojen joukossa. Jeren tarinaa kuunneltiin tuhansia ja taas tuhansia tunteja.

Tietokirjoista kuuntelusuosikkeihin nousivat myös Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia (WSOY), Minna Passin ja Susanna Reinbothin Keisari Aarnio (HS Kirjat) ja Anni Saastamoisen Depressiopäiväkirjat (Kosmos) sekä kestosuosikki Oskari Saaren Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (WSOY).

Dan Brownin uutuus Alku ja dekkarit seurana syysilloissa

Tietokirjojen lisäksi suomalaiset suosivat edelleen dekkareita. Robert Langdonin taika toimii, ja Dan Brownin uutuustrilleri nousi nopeasti kuunnelluimpien listan kärkeen. Tänä syksynä ilmestyneet suosikkidekkaristien uutuudet ovat myös myyneet hyvin.

”Äänikirja lukemisen tapana valloittaa uusia lukijoita nopealla tahdilla. Brown, Camilla Läckberg, David Lagergrantz, Leena Lehtolainen ja Peter James ovat isoja kirjamaailman ilmiöitä, ja ihmiset yllättyvät iloisesti löytäessään suosikit myös äänikirjoina”, BookBeatin Business Development Manager Sari Forsström kertoo. ”Uutuuksien lisäksi kuunnellaan paljon heidän varhaisempaa tuotantoaan.”

Näitä äänikirjoja Suomi kuuntelee – syyskuun top 10

1. Linnanahde, Aki: Jere (WSOY)
2. Brown, Dan: Alku (WSOY)
3. Läckberg, Camilla: Noita (Gummerus)
4. Lagercrantz, David: Tyttö joka etsi varjoaan (WSOY)
5. Saari, Oskari: Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (WSOY)
6. Lehtolainen, Leena: Viattomuuden loppu (Tammi)
7. Kallio, Maaret: Inhimillisiä kohtaamisia (WSOY)
8. Passi, Minna & Reinboth, Susanna: Keisari Aarnio (HS Kirjat)
9. Saastamoinen, Anni: Depressiopäiväkirjat (Kosmos)
10. James, Peter: Kuolema ei rakasta ketään (Minerva)

Tilasto perustuu BookBeatin äänikirjamyyntiin lokakuussa 2017.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Sari Forsström | Business Development Manager | BookBeat Suomi, sari.forsstrom@bookbeat.com | +358 50 338 7293

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

BookBeat
BookBeatBookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan. Palvelu lanseerattiin Suomessa laajasti kesän 2016 aikana ja kuluneena vuonna äänikirjojen kuuntelu on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier, joka on yksi Euroopan suurimmista kustantamoryhmistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BookBeat

Jere oli vuoden 2017 kuunnelluin äänikirja – Norja ja Suomi kävivät tiukan kisan dekkarisarjan kärkipaikasta2.1.2018 09:00Tiedote

Suomalaiset kuuntelivat äänikirjoja yhteensä yli 2,5 miljoonaa tuntia vuonna 2017. Globaalisti nouseva trendi on selvästi otettu omaksi myös täällä. Äänikirjojen helppo käytettävyys älypuhelimella ja se, että kuuntelemisen voi helposti yhdistää muuhun samanaikaiseen tekemiseen, kuten autolla ajoon tai kokkaamiseen, nousi ilmiöksi ja kuuntelemisen kasvuvauhti vuoden aikana oli huima.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme