Aviador Kustannus

Jerri ekaluokkalainen on lämmin ja värikäs kertomus ensimmäisestä koulupäivästä

Jaa
Oululaisen Miida Sammalen kirjoittama ja Kanerva Sivosen kuvittama lastenkirja kertoo iloisesti ja humoristisesti koulun aloittamisesta ja siihen sisältyvistä kommelluksista pienen Jerri-pojan silmin. Teos sopii niin tuleville koululaisille kuin koulunsa jo aloittaneillekin.
Kansi: Kanerva Sivonen
Kansi: Kanerva Sivonen

Miida Sammalen lastenkirja Jerri ekaluokkalainen on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Koulun aloitus on aina jännittävä tapahtuma, joka jättää elävän ja tunteikkaan muistijäljen pitkälle aikuisikään asti. Oululaisen Miida Sammalen kirjoittama ja Kanerva Sivosen kuvittama kirja kertoo suurella lämmöllä ja hersyvällä huumorilla seitsenvuotiaan Jerrin ensimmäisestä koulupäivästä tavalla, josta ei yllättäviäkään käänteitä puutu. Kirja sopii sekä kouluikään varttumistaan odottaville että koulunsa jo aloittaneille, tarinoista pitäville lapsille.

Miida Sammale on oululainen luovan kirjoittamisen ohjaaja ja utelias ikiopiskelija, joka samoilee kameransa kanssa luonnossa ja nauttii lukulampun alla sanojen loputtoman kiehtovista maailmoista. Hän on ahkera kirjastonkäyttäjä, jonka mielestä aina on hyvä hetki tutkia sivupolkuja ja kurkistaa, mitä metsälammen pinta heijastaa.

Kanerva Sivonen on kuvituksen ja graafisen suunnittelun opiskelija sekä kaikenlaisen askartelun ihailija.

SAMMALE, MIIDA: Jerri ekaluokkalainen
32 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN L9789523811423
Ilmestymisaika: Huhtikuu 2023
Kuvitus: Kanerva Sivonen
Ikäsuositus: 5 –8-vuotiaat

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Kanerva Sivonen
Kansi: Kanerva Sivonen
Lataa
Kirjailija Miida Sammaleen kuva © Taija-Tiia Ketola
Kirjailija Miida Sammaleen kuva © Taija-Tiia Ketola
Lataa
Kuvittaja Kanerva Sivosen kuva © Kanerva Sivonen
Kuvittaja Kanerva Sivosen kuva © Kanerva Sivonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme