Moi & Co Oy

Jesse Markin rohkaisee jokaista olemaan oma itsensä – “Kulje rohkeasti omaa polkuasi äläkä luovuta”

Jaa

MOIKO X JESSE MARKIN hyväntekeväisyyskampanjassa kerätään varoja mielenterveyden edistämiseksi MIELI ry:n toiminnan hyväksi.

THL:n mukaan joka viides suomalainen kärsii mielenterveysongelmista, joista suurin osa alkaa jo lapsuus- ja nuoruusiässä. Moiko ja artisti Jesse Markin lanseeraavat 1.11.2020 hyväntekeväisyyskampanjan, jolla kerätään varoja MIELI ry:n toimintaan. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen, rakentaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä edistää välittämisen kulttuuria. Kampanjassa kerätyt varat lahjoitetaan MIELI ry:lle jouluna 24.12.2020.

MOIKO X JESSE MARKIN -kampanjan tavoitteena on herättää keskustelua ihmisten välisestä suvaitsevaisuudesta ja kuinka voimme auttaa toisiamme mielenterveyden tukemisessa. Lisäksi kampanjassa halutaan nostaa esiin avunsaannin haasteellisuus Suomessa.

“Tavoitteenamme on tuoda Jessen tarinan kautta näkyväksi se, että vaikka oma polku olisi kivinen, vaikeuksista on mahdollista päästä eteenpäin. Jos ihminen ei tule kohdatuksi yhdenvertaisena eikä saa rohkaisua tai tukea muilta, voi se vaikuttaa merkittävästi mielemme hyvinvointiin ja tulevaisuuden valintoihimme”, Moikon toiminnanjohtaja Mari Heinonmäki kertoo.

Ennaltaehkäisevä mielenterveystyö ja mielenterveystaitojen kehittäminen ovat merkittävässä osassa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnissa. Moiko valmistaa kotimaisia ja eettisiä heijastavia asusteita ja haluaa tehdä ihmiset näkyviksi toinen toisilleen. ”Marraskuu on yksi pimeimmistä kuukausistamme. Lisäksi Covid-19 on lisännyt turvattomuuden tunnetta. Haluamme tuoda valoa ihmisten arkeen, muistuttaa yhteisöllisyyden merkityksestä sekä kerätä varoja merkittävälle henkiäpelastavalle toiminnalle”, Heinonmäki jatkaa.

Kampanja alkaa 30.10.2020 ja kestää jouluun saakka. Jouluaattona Moiko lahjoittaa kerätyt varat MIELI ry:lle. Hyväntekeväisyyskampanjan tarkoitus on kerätä varoja MIELI ry:n hyväksi ja tehdä MIELI ry:n toimintaa tutuksi tuen tarjoajana.

Kampanjan kuvat Sami Piskonen ja video Tero Vuorinen.

Materiaalit:

https://www.dropbox.com/sh/3mntqx85cs10pnv/AAD3S-cJ3lbxGelhoLys-767a?dl=0

Kampanjasivu: https://moiko.fi/moikoxjessemarkin/

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt:

Mari Heinonmäki / Moiko
040 733 1426
mari@moiko.fi

Anu Saari / Moiko
040 720 1723
anu@moiko.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Moi & Co Oy
Moi & Co Oy
Vattuniemenkatu 15 A
00210 HELSINKI

http://www.moiko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.