Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Palkansaajajärjestö PardiaJulkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Palkansaajajärjestö Pardia

JHL ja Pardia: Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluyhtiön työteliäät neuvottelut päättyivät tulokseen

Jaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n, Palkansaajajärjestö Pardian/Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:n ja Sivistystyönantajat ry:n neuvotteluissa Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluyhtiö Oy:n työehtosopimuksesta saavutettiin 28. tammikuuta neuvottelutulos.

Neuvottelutulos menee vielä sopimusosapuolten hallintojen käsittelyyn. Työntekijöiden työsuhteen ehdot heikkenevät yliopiston työsuhteen ehtoihin nähden, mutta työntekijäpuolen mielestä neuvottelutulosta voidaan pitää tyydyttävänä, koska suurimmat heikennykset torjuttiin. 

Työntekijät siirtyivät vanhoina työntekijöinä kiinteistöpalveluyhtiöön Helsingin yliopiston palveluksesta. Yhtiö aloitti toimintansa 1.1.2018 ja tammikuun ajan noudatetaan yliopistojen yleistä työehtosopimusta. Uusi työehtosopimus tulee voimaan 1.2.2018.


Lisätietoja:


Neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch, JHL, 040 728 9046
Puheenjohtaja Satu Henttonen, Pardia/YHL, 040 524 9199

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Palkansaajajärjestö Pardiahttp://www.pardia.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö. www.jhl.fi

Palkansaajajärjestö Pardian jäsenjärjestö Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL edustaa pääasiassa yliopistojen muuta kuin opetus- ja tutkimushenkilöstöä. Liiton jäsenmäärä on noin 5500. YHL:n jäseniä työskentelee myös yliopistojen omistamissa yhtiöissä. YHL on Pardian (STTK) suurimpia jäsenliittoja. www.pardia.fi www.yhl.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Palkansaajajärjestö Pardia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme