Remeo Oy

Johan Mild nimitetty Remeon toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo saa uuden toimitusjohtajan. Remeon hallitus on nimittänyt kauppatieteiden maisteri Johan Mildin, s. 1974, Remeon toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.11.2018. Mild toimii tällä hetkellä Coor Service Management Oy:n toimitusjohtajana.

Johan Mild nimitetty Remeon toimitusjohtajaksi
Johan Mild nimitetty Remeon toimitusjohtajaksi

Remeon hallituksen puheenjohtajan Saku Sipolan mukaan Mild tuo Remeoon vahvaa osaamista, näkemystä ja kokemusta palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

"Johanilla on pitkä kokemus kiinteistöpalveluiden tuloksellisesta johtamisesta. Hänen analyyttinen lähestymistapansa ja vahvat näyttönsä ihmisten ja asiakkuuksien johtamisesta tukevat erinomaisesti Remeon strategisia tavoitteita", Sipola kertoo.

"Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta päästä kehittämään Suomen kiertotaloutta Remeon toimitusjohtajana. Yhdessä henkilöstön kanssa viemme yhtiötä eteenpäin ja vahvistamme jalansijaamme ympäristöpalvelujen markkinoilla," toteaa Johan Mild.

Talousjohtaja Petri Räsänen jatkaa Remeon väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes Mild aloittaa tehtävässään, minkä jälkeen Räsänen jatkaa Remeon talousjohtajana.

"Petri Räsänen ja muu Remeon johtoryhmä ovat luotsanneet Remeota toimitusjohtajahaun ajan hyvin ja jatkavat työtään yhdessä henkilöstömme kanssa varmistaen, että Johan pääsee hyvää vauhtia kehittyvän yrityksen tiimiin mukaan”, sanoo Saku Sipola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja Saku Sipola, puh. 040 5515 953, saku.sipola@sato.fi
Vt. toimitusjohtaja Petri Räsänen, puh. 040 728 1516, petri.rasanen@remeo.fi

Kuvat

Johan Mild nimitetty Remeon toimitusjohtajaksi
Johan Mild nimitetty Remeon toimitusjohtajaksi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Remeo Oy
Remeo Oy
Linjatie 6
01260 VANTAA

010 5400http://www.remeo.fi

Remeo on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 78 miljoonaa euroa. remeo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Remeo Oy

I love muovi innostanut päijäthämäläisiä taloyhtiöitä muovin lajitteluun - Suunnitelmissa muovipakkausten erilliskeräys myös omakotitaloasukkaille15.5.2019 08:28:16 EESTTiedote

Remeo Oy oli mukana Ylen I love muovi -kampanjassa Lahden kaupungin yhtenä ympäristöhuollon yhteistyökumppanina. Yrityksen näkökulmasta kampanja oli todella onnistunut, sillä Lahden seudun taloyhtiöt ovat heränneet kampanjan myötä siihen, että muovi on arvokas raaka-aine, joka pitää hyödyntää uudelleen materiaalina.

Remeo suunnittelee Suomen edistyksellisintä kierrätyslaitosta Vantaalle – Uusin teknologia mahdollistaa aidon hyödyntämisasteen noston22.8.2018 10:00:00 EESTTiedote

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy suunnittelee Vantaalle rakennusteollisuuden sekä kaupan ja teollisuuden jätemateriaaleille kierrätyslaitosta, joka edistäisi merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa. Uusimman teknologian myötä laitoksella olisi mahdollista tuottaa erittäin puhtaita ja arvokkaita, uudelleen käytettäviä materiaaleja, joilla korvataan neitseellisiä raaka-aineita. Vuonna 2020 valmistuvaksi suunnitellun laitoksen käsittelykapasiteetti voi olla jopa 30 prosenttia pääkaupunkiseudun tarpeesta.

REMEON TURUN YKSIKKÖ JUHLI 112-VIIKOLLA – koko yrityksen panostus ennakointiin turvallisuudessa pelasti työntekijän hengen11.2.2018 08:50:35 EETTiedote

Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy on osallistunut arjen turvallisuutta korostavaan 112-päivän kampanjaan nostamalla esille yrityksen onnistunutta ennakoivaa asennetta turvallisuudessa. Turun yksikössä juhlittiin 112-viikolla 1000:ta päivää ilman tapaturmia ja koko yrityksessä on voitu muistella ennakoinnin ja varautumisen ansiosta onnellista tarinaa työntekijän hengen pelastamisesta. Varsinainen 112-päivä on tänään 11. helmikuuta, mutta kampanja on kestänyt koko viikon 5.–11.2.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme