Into Kustannus

Johanna Paaso Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi

Jaa
Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi nimitetty Johanna Paaso uskoo kirjaformaattien monimuotoisuuteen myös tulevaisuudessa.

Johanna Paaso (FM) on nimitetty Into Kustannuksen toimitusjohtajaksi 25.4.2023 alkaen. Paasolla on monipuolinen ja pitkä kokemus kauno- ja tietokirjallisuuden kustantamisesta sekä äänikirja- ja pokkarituotannosta erityisesti Gummerus Kustannukselta. Lisäksi hän on toiminut kustannusalan yrittäjänä Saksassa. Johanna Paaso on saanut kiitosta niin kaupallisista menestystarinoista kuin yhteiskunnallisesti merkittävien teosten löytämisestä.

Into Kustannus erottuu kustannusalalla positiivisesti vahvalla visiolla, rohkealla otteella ja vavahduttavalla kirjalistalla. Aion luotsata Intoa samalla intohimolla eteenpäin toimitusjohtajan roolissa”, Johanna Paaso sanoo.

Into Kustannus on suomalaisena kirjankustantajana toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta jo vuodesta 2007 alkaen. Toiminnan ytimessä on edistää kirjallisuutta ja tasa-arvoa popularisoimalla tutkittua tietoa.

Kirja-ala elää nopeaa muutoksen kautta, jossa kustantamolta vaaditaan näkemystä ja monipuolista osaamista, jotta painettu ja digitaalinen kirja saavat elää rinnakkain myös tulevina vuosina,” Paaso sanoo.

Johanna Paaso aloittaa työnsä Into Kustannuksen uusissa toimitiloissa Helsingin Etu-Töölössä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kuva: Into Kustannus
Kuva: Into Kustannus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Töölönkatu 9
00100 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme