Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Johtaja Jorma Tuomiselle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi

Jaa
Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari myönsi 6.12.2022 Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuomiselle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin (SVR Ar).
Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen saamansa Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin kanssa.
Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen saamansa Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin kanssa.

Ansioristi myönnettiin Jorma Tuomiselle, koska hän on ollut rakentamassa Pohjanmaan ja Vaasan ammattikorkeakoulutusta etenkin tekniikan koulutuksen osalta. Tuominen on pitkäjänteisesti, systemaattisesti ja menestyksekkäästi rakentanut yhteistyötä alueen teollisuuteen koko Vaasan ammattikorkeakoulun olemassaoloajan. Hän on tekniikan yksikön johtajana ollut edistämässä ja mahdollistamassa alueen osaavan työvoiman saatavuutta sekä luonut merkittävät yhteistyösuhteet kansallisesti insinöörikoulutuksen kehittämiseksi. Jorma Tuomisen rooli suomalaisen insinöörikoulutuksen kehittäjänä on merkittävä ja kiistaton - etenkin Vaasan ja Pohjanmaan alueella.

Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja Kati Komulainen luovutti ansioristin Tuomiselle tänään iltapäivällä juhlatilaisuudessa, jossa oli paikalla VAMKin johtoryhmä.

“Kyllä kunniamerkki yllätyksenä tuli. Koen sen tosi merkittävänä huomionosoituksena työstäni. Toivottavasti tästä käynnistyy perinne, joka motivoi meitä kaikkia jatkossakin tekemään parhaamme. Olen tehnyt työtä pyrkien osaltani edistämään oman alueen ja suomalaisen insinöörikoulutuksen kehittymistä niin että yritykset saavat mahdollisuuden pärjätä kansainvälisessä kilpailussa. Asemani koulutuksen johdossa on ehdottomasti ollut näköalapaikka seurata tekniikan ja koulutuksen kehittymistä”, toteaa Tuominen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen saamansa Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin kanssa.
Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen saamansa Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin kanssa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMK Energy Talent – ohjelma luo tulevaisuuden asiantuntijoille suoria väyliä Vaasan energiaklusterin yrityksiin23.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Vaasan ammattikorkeakoulun Energy Talent-ohjelma pyrkii vastaamaan työvoiman saatavuus ja kohtaanto-ongelmaan. Ohjelmassa opiskelijoille rakennetaan yksilöllisiä oppimis- ja urapolkuja yritysten tarpeiden mukaisesti ja yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Tavoitteena on tehdä Vaasan seudusta houkutteleva kohde opiskelijoille ja saada heidät työllistymään sekä jäämään alueelle opintojen jälkeenkin.

Vuosittaisen valtakunnallisen uraseurantakyselyn perusteella ammattikorkeakouluista valmistuneet ovat tyytyväisiä koulutukseensa16.3.2023 11:00:00 EET | Tiedote

Ammattikorkeakoulujen uraseurantaverkoston tulosseminaarissa 16.3.2023 esiteltiin valtakunnallisen uraseurantakyselyn tuloksia. Edellisiin vuosiin verrattuna tyytyväisyys tutkintoon on kasvanut hieman. Vuosittain toteutettava uraseurantakysely tuottaa ajantasaista tietoa valmistuneiden työurista ja työmarkkinatilanteesta, lisäkouluttautumisesta sekä opintojen työelämävastaavuudesta. Vastauksia hyödynnetään mm. koulutuksen kehittämisessä ja uraohjauksessa.

Kevään toinen yhteishaku alkaa 15.3. - VAMK tarjoaa tutkinto-ohjelmia liiketalouden, tekniikan sekä sosiaali- ja terveysalalla14.3.2023 09:33:47 EET | Tiedote

Vaasan ammattikorkeakoulu kouluttaa tulevaisuuden osaajia erityisesti elinvoimaisen Vaasan alueen ja Pohjanmaan energiateknologian klusterin yritysten tarpeisiin. Yhteishaussa 15.3.-30.3.2023 on mahdollista hakea VAMKin suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutusohjelmiin opiskelemaan erilaisia kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemoja. Opinnot alkavat elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme