Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanottojen sulku jatkuu toistaiseksi

Jaa

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanottojen sulku jatkuu henkilöstövajeen vuoksi 1.8. alkaen toistaiseksi. Muut terveysasemien palvelut lukuun ottamatta neuvolalääkäripalveluita toimivat normaalisti.

Aiemmin sovitut vastaanottokäynnit lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla hoidetaan sovitusti.  

Kiireettömään hoitoon ohjaudutaan aina yhteydenoton kautta hoidon tarpeen arvioimiseksi. Yhteydenotto tehdään ensisijaisesti hoitovastaavalle, Omaolon kautta tai soittamalla puhelinpalveluun, p. 019 226 0505.  Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten hoitaja- ja lääkärivastaanotoille ei voi tulla sopimattasuoraan paikan päälle. Yksittäistapauksissa ammattihenkilö voi sopia vastaanottotapahtuman lähiterveysasemalle. 

Virka-aikainen läsnähoito keskitetään pornaislaisille Mäntsälän terveysasemalle ja Kellokoskella ja Jokelassa asuvilleHyrylän terveysasemalle. Lisäksi neuvolalääkäripalvelut keskitetään näille terveysasemille elokuun ajaksi.  

- Terveysasemilla vastaanottotoiminta pyritään käynnistämään mahdollisimman pian. Toiminnan käynnistämiseksi teemme aktiivista henkilöstörekrytointia. Pornaisten, Jokelan ja Kellokosken asemien lisäksi lääkärivajetta on erityisesti Mäntsälän terveysasemalla, mikä hidastaa palveluita, pahoittelee avopalvelujen päällikkö Päivi Mäkelä-Bengs. 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:

Päivi Mäkelä-Bengs, avopalvelujen päällikkö, p. 050 497 2478

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajaksi kahdeksan hakijaa12.8.2022 14:37:29 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan virkaan haki määräaikaan (12.8. klo 13) mennessä kahdeksan henkilöä. Tehtävään ovat jättäneet hakemuksensa: Komulainen Mikko, Forssan seudun hyvinvointiyhtymä yhtymäjohtaja, hallintotieteiden tohtori Laakkonen Mika-Petri, filosofian tohtori Laitinen-Parkkonen Pirjo, va. hyvinvointialuejohtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Louna Timo, vs. toimitusjohtaja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Niemi, Merja, hallintotieteiden maisteri Rintala Eija, Seinäjoen kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Sandberg Juha, Raision kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Yhden hakemuksen tiedot eivät julkisia - Hyvinvointialuejohtajan tehtävämme herätti kiinnostusta ja saimme joukon asiantuntevia hakijoita. Valintaryhmä kokoontuu maanantaina 15.8. käsittelemään saapuneet hakemukset ja päättää rekrytointiprosessin etenemisestä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja He

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme